Волен Сидеров. Снимка: Архив Булфото
fallback

„Ще има сериозен катаклизъм, ако Бойко Борисов стане президент, и ще наблюдаваме пропукване във властта“. Това заяви пред TV7 лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Той изрази своите опасения, че евентуалната промяна в поста на Борисов ще доведе до повече стабилност и продължаване на реформите.

„Отваря се път за дестабилизация, ако Борисов стане президент“, подчерта лидерът на Атака. Според него това може да доведе и до предсрочни избори идната пролет.

Волен Сидеров разкритикува и отлагането на окончателното обявяване на кандидата на ГЕРБ за през август. Сидеров подчерта обаче, че който и да е кандидатът на ГЕРБ, той няма да оттегли кандидатурата си за президент.

Oще по темата

„Това политическо свръхсамочувствие и за местните избори ще изиграе лоша шега на ГЕРБ“, коментира още Сидеров.

Така според него се дава възможност на БСП да пробие в кметските избори – нещо, което ще бъде представено като успешно завръщане на левицата.

Сидеров призова вицепремиера Симеон Дянков да възстанови субсидията за Зографския манастир, която била спряна от финансовото ведомство още през 2009 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 13 години

Болен и много долен....

63

никогаСОТИРпрезиденТ

преди 13 години

Кречеталото - шизофреник е бивш комунист,дейно е сътрудничал на Държавна сигурност под псевдонима СОТИР сидеров!Нали се рабрахме драги ми форумци,че няма да избираме Президен,които е сътрудничал на ДС,КГБ ?! Плюс това агент СОТИР сидеров НЕ е никакъв политик,а е един вресльо бълващ злоба и си служи с хулигано-нацистки термини...

62

Анонимен

преди 13 години

Баси тоя има очи на извънземно

fallback