Снимка: Булфото
fallback

Нова дясна партия предстои да бъде учредена след около месец, обяви в Ямбол председателят на Гражданска инициатива "Справедливост“ Иван Груйкин.

Новата партия ще носи името на гражданското сдружение и има за цел да изпълни със съдържание дясното политическо пространство, което според тях, въпреки претенциите на различни политици, все още е празно.

Инициаторите на новата партия настояват за върховенство на закона, реформи в пенсионното и здравното осигуряване, зачитане на частната собственост и личната свобода на хората, децентрализация, данъчна и бюджетна реформа, ограничаване влиянието на синдикатите.

В страната вече има сформирани около 40 инициативни комитети, които след учредяване на партията ще се преструктурират в местни структури.

От бъдещата нова партия признаха, че ще участват в местните избори, но не те са причина за учредяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Разочарован

преди 13 години

Хора не гласувайте против гласувайте за ако няма за кой да гласувате пуснете недействителна бюлетина само това е начина да спрат да ни пробутват лайнйни политици!Нека на тези избори всеки пусне бюлетината на този който най мрази като я задраска! Нека покажем на света че ние сме отговорни гласуваме но няма за кой всички партии обслужват интереса на мафията и олигарсите!Досега ни цакат с един и същ *** номер! трябва да се гласува но винаги за човек на когото вярвате а не за поредния наличен ***!

42

ай-вай

преди 13 години

Името не прави човека,но за съжаление целта на всички е една и съща - да се докопат до "кокала".

41

ДО 20

преди 13 години

Като ти чета поста , с тоя език дето си служиш вече е ясно от какви "интелигентни хора" е тая "Справедливост" Петър Гогов ли ви е вожда или друг фашизоид?

fallback