Волен Сидеров по време на митинга. Снимка: Булфото
fallback

"Атака” няма да се коалира с никого за предстоящите избори и ще участва със собствени листи и кандидати, заяви лидерът на партията Волен Сидеров по време на митинг пред храм-паметник "Св. Александър Невски”.

По време на едночасовата си реч, Сидеров разкритикува остро всички парламентарни групи, включително и ГЕРБ, за липсата на адекватни мерки срещу "колонизацията на страната ни от чужди сили и компании”.

Освен това лидерът на „Атака” поиска закон за защита на българския език, както и признаване на геноцид над българите по време и след османското робство.

"Трябва да се сложи край на ислямизацията в България", категоричен бе националистът.

Сидеров не пропусна да отбележи и  „циганизацията” в България. Той допълни,  че ако тенденциите продължават, скоро ще има райони, в които българи няма да смеят да живеят.

Лидерът на "Атака” призова да се спират социалните помощи на ромите, които не пращат децата си на училище.

"Циганите само лежат по гръб, пият ракия, лапат социални помощи, а вие им плащате”, изригна от трибуната Сидеров.

В заключение той поиска оставката на председателя на ДКЕВР Ангел Семерджиев, ако той позволи увеличение на цената на тока.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

634

bg

преди 12 години

ave voleneee,tebe,mayka ti i sestra ti da ne e**li turtsite ve momcentse !!?

633

Atakist:

преди 13 години

Bat Bojko PREZIDENT!!!!!!!!

632

Интелект

преди 13 години

Волене, а кой предаде гласоподавателите си и пристана на Борисов, а?! Този мишок Сидеров си продаде *** при първа възможност. Спомням си предизборната му реч в Русе - имитираше Бойко, заклейми ГЕРБ като мутри и каза за тях "Ако това е алтернативата, под обре в редичка да скочим в Черно мре". Това беше преди да предаде избирателите си и да прави уйдурми с Бойко. Волен е класически *** и предател!

fallback