От РЗС твърдят, че това е поредният удар срещу лидера на партията. Снимка: Булфото
fallback

Служебната кола, с която пътува лидерът на РЗС Яне Янев, е била открадната в петък вечер, съобщиха от партията.

Автомобилът BMW X6, нает с официален договор от РЗС, е откраднат от паркомясто в непосредствена близост до ведомственото жилище на народния представител на ул. „Царево село” 13.

В колата е имало изключително важни документи, в това число 9 магнитни носителя с информация, личния мобилен телефон на председателя на РЗС и ключовете от партийната каса, в която се съхраняват сигналите за корупция. Телефонът е изключен от 21 януари, уточниха от партията.


От РЗС припомнят, че от началото на тази година Яне Янев се придвижва с този автомобил с цел по-голяма сигурност. Според партията  е осъществен поредният опит за сплашване "след няколкото случая на нахлуване в дома на лидера на РЗС уж от крадци, като при последния приятелката на Янев Галя е видяла с очите си как чупят патрона на входната врата".


Политическото ръководство на РЗС счита, че това е поредният удар срещу лидера на партията и е част от сценария за премахване на истинската опозиция в България. 

От партията настояват за категоричен отговор защо след многократните заплахи срещу лидера на РЗС не му е осигурена охрана.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

372

ПЕШО

преди 13 години

Е ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ ТОВА ГО МОГАТ САМО МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ ГЕРБ.ЗАТОВА ИЗБРАХМЕ БОКО ТИКВАТА И ЦВЕТАН ШЕСТАКА.КОЙТО МИ НЕ ОДИ ПО ГАИДАТА САТЪРА.ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ СТИЯ ПАРИ КЪДЕТО ВЗИМАТЕ ЧЕ НИ СЪДРАХТЕ КОЖИТЕ ВЕЧЕ.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ

371

МИТКО

преди 13 години

ЙЕС!! ТОВА Е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ГЕРБ,РАЗБИ'ЙШ!!! НЯМА СЪМНЕНИЕ!!! САМО ТЕ МОГАТ ТАКА БРУТАЛНО ДА ПОСЕГНАТ НА ГОРКИЯ ЯНЕ.....

370

Анонимен

преди 13 години

То и ЖОРЖ ГАНЧЕВ беше луд да иска да променя нещо в тая клоака !Остави ги прасетата те сами ще се ос винят не е нужно да им се бъркаш

fallback