Снимка: Булфото
fallback

"Не изпълнявате указанията на премиера, ще ви дърпат ушите".

Така депутатката от „Коалиция за България” Корнелия Нинова се присмя на финансовия министър Симеон Дянков, който с две изречения й отговори на въпрос за проверката на НАП на имотите на вицепремиера Цветан Цветанов.

Oще по темата
Дянков каза само, че данъчните продължават работата си, а когато има резултат – Нинова щяла да го научи.

„Какво е това нещо – три месеца тече проверка на едно физическо лице. При това – на третия ден Красимир Стефанов излезе и каза: "Направихме проверка, няма никакъв проблем”. В същото време днес още няма резултат. Да не би пък да е възникнал проблем и да се чудите как да го покриете?”, попита Нинова.

Тя се обърна към Симеон Дянков: „Персонално за вас, направо ми е мъчно. Вие да сте принуден тук, пред парламента и пред обществото, да търсите начин да измиете очите на основния си враг в правителството, с който се борите кой, как и какво да вземе от контрабандата. Съжалявам ви”.

Малко по-късно Дянков получи същия въпрос от репортерите в кулоара на Народното събрание – защо се бави проверката на Цветан Цветанов.

Според финансовия министър срокът за подобна работа бил „три-четири месеца”. Отговорът се стори задоволителен на Дянков, който реши да спре интереса по темата с думите „следващ въпрос”.

Подобна беше неговата реакция и на въпроса дали записът на разговора му с Ваньо Танов е автентичен. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

аз

преди 13 години

Другарката Нинова е хубава но тези качества са необходими за една друга професия.Как е възможно иначе умни хора да са толкова много облъчени от остаряла комунистическа идеология.Сега куцо,кьораво,сакато е вдигнато на крак срещу Бойко,защото когато загубят и президентските избори няма кой да ги защитава от кражбите дето са правили.Язък че Костов съвсем издаде,а толкова му вярвахме някога

102

Анонимен

преди 13 години

Хубава и умна жена. Ех де да имаше повечко такива като нея. Кой знае колко се облизвате като я гледате, но нали сте противници на БСП И НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРИЗНАЕТЕ, ЧЕ ВИ ХАРЕСВА.

101

+++++++++++++++++

преди 13 години

22.01.11Бивш агент от ДАНС: Разговорите на Бойко Борисов не са манипулираниРазговорите на Бойко Борисов, които се появиха в публичното пространство, не са манипулирани по съдържание. Това заяви на запис в Шоуто на Слави в петък късно вечерта Росен Миленов. Той се представи като бивш служител на ДАНС и дългогодишен кадър на Гранична полиция, НСБОП и МВР. Миленов твърди, че м. г. напуснал ДАНС, защото бил несъгласен с методите на Цветан Цветанов за дискредитиране на неудобни политически противници.Досега от записите, които изнесоха от в. Галерия, един е с участието на премиера Бойко Борисов. В него той казва на шефа на агенция Митници Ваньо Танов да спре проверката в акцизен склад на бившия собственик на Леденика Михаил Михов- Мишо бирата.Бившият агент твърди също, че премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Цветан Цветанов излъгаха публично българския народ, а сега са на път да излъжати нашите европейски и атлантически партньори по отношение на оповестените СРС. Миленов искал да бъде изслушан в комисията за контрол на СРС в парламента, защото информацията, с която разполага, е класифицирана.Пред Нюз.бг шефът на комисията Явор Нотев обяви, че Миленов не ги е търсил, и са готови да го изслушат, но първо трябвало да проверят дали наистина и кога е работил в ДАНС.

fallback