Снимка: Dnes.bg
fallback

Напук на всички скандали Борисов ще спечели и следващите избори. 

Това заяви в интервю за радио Дойче Веле германският политолог и познавач на България д-р Хайнц Брам. 

Ето как д-р Брам тълкува скандала с подслушванията в България:

Oще по темата

"Този скандал показва, че в България все още липсва определен тип култура. Непрекъснато се вадят компромати, което не е практика в други европейски страни, особено в ЕС. За правителството в София вероятно всичко е наред с оглед на експертизата на записите, но в България със сигурност има хора, които се отнасят скептично към тази експертиза."

При положение, че всичко може да бъде подслушано и фалшифицирано, възниква въпросът може и трябва ли България да бъде приета в Шенген. За тези компромати, реални или не, междувременно знае и Брюксел, където се питат кога България най-сетне ще реши своите най-сериозни проблеми, коментира д-р Брам.

Мисля, че с оглед на експертизата за автентичността на записите, Бойко Борисов просто ще се стреми към нови избори, които в крайна сметка ще спечели. Защото българският народ не вижда реална алтернатива на Борисов, а и донякъде продължава да му се възхищава, дори за негови изказвания, които са всъщност непоносими. Като това, че подслушването било в реда на нещата, например, обобщава германският експерт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

358

Иван

преди 12 години

тоя е гулупав нетрябва да пчели селянин ще ме управлява,магистрали и само магистрали с тях да се храниме ,има много за писане спрямо тоя пожарникар

357

Д-р Брам

преди 13 години

Герб ще вземат не повече от 10 процента на местнете избори, ще изгубят президентските, а на следващите парламентарни едва щe успеят да прескочат бариерата. Хайде да се басираме със швабата..

356

Анонимен

преди 13 години

Може да спечели, но само като манипулира изборите иначе не виждам кой ще гласува за него. А още един мандат на това правителство ще доведе до крах на държавата и се надявам последният, който е останал в България да вземе знамето преди да напусне!

fallback