„Бойко Борисов има един-единствен ход - да си подаде оставката и да си отиде с мир, а не да предизвика улични протести“. Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев по време на дебата по вота на доверие към правителството на Бойко Борисов.

„Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе-долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани”, разгорещи се Янев.

Според него ГЕРБ страда от политическа немощ и няма ясна политическа визия в нито едно направление. По думите му страната ни ще е първата държава от ЕС, която ще банкрутира икономически.

„Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление”, каза още Янев.

„Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарий. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в Третия райх, както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт”, завърши лидерът на РЗС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase