Снимка: Булфото

Депутатът от ГЕРБ Искра Фидосова беше категорична, че разпространеният й разговор с шефа на Митниците Ваньо Танов е манипулиран.

"Не потвърждавам съдържанието на разпространения разговор, защото на мен ми прави впечатление, че на много места са продължени цели изречения. Навсякъде има шумове на важни места. Това е манипулиран разговор, половината е заглушен", заяви тя пред bTV.

Фидосова призна, че това е нейният глас и че многократно е разговаряла с Ваньо Танов, но били вмъкнати думи.

Тя говорила с шефа на Митниците едва, когато конкурсът е приключил и оценките вече са били факт, защото имала информация от свои съграждани за корупция.

"Многократно бях информирана от граждани за съмнителния стандарт на шефа на митницата в Лом и затова се интересувах от конкурса", каза Фидосова.

Според нея изречението "Значи ние тука 20 общини обиколихме" е добавяно и тя не го е казвала в рамките на разпространения разговор.

Още по темата

Същото се отнасяло и до думите: "То оценките се пишат според поръчката", категорична беше Фидосова.

Миналата седмица РЗС разпространи записи, за които твърди, че са на депутатите от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова. От тях става ясно, че двете са лобирали за митнически назначения в Лом и Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase