Снимка: Булфото
fallback

Ахмед  Доган трябва да си отиде и порочната практика да спре. Това заяви в град Антоново подалият оставка от ръководството  на ДПС Касим Дал.

Той написа „кърваво писмо” до Сокола, в което го обвинява, че е  предал „каузата ДПС“ заради личните каузи за бързото материално обогатяване, използвал хората като „употребени салфетки“ и ги превръщал в „мъжки секретарки“.

„Не съм искал някой да ме последва или да ме подкрепя. Аз изразих това, което се говори между хората право куме в очите”, коментира Дал.

Той допълни, че е необходимо да се избере нов лидер, за да се излезе от изолацията, в която се намира партията.

По думите му от една година не се спазва устава на движението, а на заседанията на ЦОБ не се водят протоколи, няма едно решение.

„Председателят трябва да са оттегли и да посочи или да се избере друг, за да може ДПС да излезе от това положение. Не става въпрос за разцепване на организацията или за създаване на друга партия”, категоричен е бившата дясна ръка на Сокола. 

Oще по темата

Той обясни, че цели най-малкото да се предизвика дебат в организацията,защото в това положение, в което е, до никъде няма да стигне. 

„Ако не вземем мерки, ДПС ще бъде една маргинална партия, в няколко региона, ще се затвори в себе си”, прогнозира още Дал. 

Той посочи, че твърдо остава в ДПС и че повече от година не си е говорил с лидера Ахмед  Доган.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

141

рибново

преди 13 години

жалко за дал.за пореден път доган показа че не е по различен от баи тошо а за депотатите освен едни дупе лизчета ништо друго . питам това ли засложава един депесар коитоеизградил тази партия .аз мисля че доган води партията към фалит или продажба ито на герб .но времето ште покаже

140

Незнам

преди 13 години

Дали гледахте новините , но язък за Скат и ВМРО и пушилката, която направиха за членството на Турция в ЕС. Руснаците и Турците си махат визите. Китай като най-богатата в света.Предсавете си Азитски Об.Народи. България - такава каквато ни изобрази чешкият художник в Брюксел. Пътят на България остава - Роби в Европа - пълно подчинениеи - гурбетчии, и чистачки в Гърция. Така е, който се опълчи към комшиите си тегли ярема.

139

Осман паша

преди 13 години

Да живее майка Турция,да са живи и здрави Доган и Ердоган

fallback