Снимка: Булфото
fallback

Лидерът на Синята коалиция Иван Костов поиска от трибуната на парламента Главната прокуратура да проучи дали са истински изнесените днес разговори между премиера Борисов и директора на агенция "Митници " Ваньо Танов.

„С голямо притеснение се запознах с извадка от записан разговор между  Бойко Борисов и Ваньо Танов“, каза Костов.

Той отправи призив към Главната прокуратура веднага да изземе записа и да гарантира, че в един много кратък срок ще оповести дали това е автентичен запис, или е монтаж.

„Искаме истината, защото това са тежки обстоятелства. Казвам го с искреното желание той да излезе монтаж", добави Командира.

Oще по темата

Заради скандалните записи депутатите от „Коалиция за България" поискаха изслушване на Бойко Борисов по повод изнесените данни, че премиерът е опъвал чадър над бирена фабрика.

„Когато се изнесат чрез медиите данни за покровителство над определени фирми, за пряка намеса на премиера в работата на „Митниците" по време на осъществяване на акция, нали разбирате какъв ще е отзвукът навън.

Отговорност на НС е да изясни нещата и в интерес на министър-председателя е да каже своята позиция“, аргументира се Сергей Станишев.

Депутатите обаче отхвърлиха предложението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

284

димоф

преди 13 години

Прибави към тях и *** Костов.

283

kitaec__

преди 13 години

Ако зависеше от Б.Б., Костов отдавна да е вън от политиката,но го налага В.Златев.Уж и двамата водят партии които са членове на ЕНП,а се подчиняват на Валентин Златев,човека на руската мафия.И двамата са били доносници на ДС,почнат ли да стават неудобни,ще им изгори бушона,но като бе ли Бойко ще е първия

282

явр

преди 13 години

Костов е притеснен, разследванията рано или късно ще стигнат до него.

fallback