Снимка: БГНЕС
fallback

Няма да има коледни пенсии или добавки за пенсионерите, но министерствата и ведомствата, които са направили икономии, в края на годината могат да отличат работата на свои изявени служители с 13-а заплата. 

Това посочи пред журналисти във Велико Търново вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.

През месеците октомври и декември са отбелязани рекорди в борбата с контрабандата в България, твърди Дянков.

Той отбеляза това по повод задържаните днес на ГККП "Капитан Петко войвода" над 550 000 кутии цигари без бандерол. 

Решени сме да водим тази борба докато не остане нито един контрабандист в България, а чуждите не разберат, че не могат да минават през нашата страна с контрабандни стоки, каза Дянков.

Той допълни, че в началото на следващата година още шест рентгена ще бъдат монтирани на неизвестни за потенциалните контрабандисти места, така че да стане ясно на всички, че България вече е забранена зона за контрабандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

386

ртр

преди 13 години

да не забрави калинка тя е най изявена да даде и на веждито да има пари за кино

385

НЯМАМ

преди 13 години

ТОЗИ Е НАЙ ИЗМИСЛЕНИЯ ,,,,ТАРАТОРЧО,,,,,МОЖЕ ДА Е КОМПЕТЕНТЕН В НЯКОЯ ОБЛАСТ НО В ДРУГИ НАТУРАЛЕН БЪЛГАРСКИ,,,, ГЕВРЕК ДАЖЕ И БЕЗ СУСАМ..СТИГА СТЕ МУ ОБРЪЩАЛИ ВНИМАНИЕ ....

384

Анонимен

преди 13 години

ДОБРЕ ЧЕ БСП ВДИГНА МНОГОКРАТНО ПЕНСИИТЕ С ПО ЕДИН ЛЕВ ИНАЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЯХА ДА ИЗПУКАТ ОТ ГЛАДБАБА МИНКА ПРИ МАСЛАРОВА И НА МОРЕ ХОДЕШЕ ВЯРНО ЧЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ НЯМА ОПОСТНОСТ ОТ ТОПЛИННИ УДАРИ НО НА ДРУГАРИТЕ ХОТЕЛИТЕ НЯМА ДА СТОЯТ ПРАЗНИ ПРЕЗ СТУДЕНОТО ВРЕМЕМАНИПУЛАТОРИ БЕЗ ГРАМ СВЯН КРАДЦИ БЕЗ ГРАМ СВЯНКЕФ ТИ БКП КЕФ ТИ БСП КЕФ ТИ АБВПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ ПА О ТИЯ

fallback