Снимка: БГНЕС
fallback

Аз съм преподавал политикономия. Изключително уважавана наука. Това е приложна икономика за управление на страната. Това са конкретни политики. Учебниците по политикономия учат как се правят реформи. 

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов в интервю пред БНТ.

Става въпрос за това как се управлява страната, тоест – как се променят икономиките, за да се постигат определени политически цели. В това няма нищо лошо. Аз не съм гузен в този смисъл, изтъкна Костов.

Лидерът на ДСБ коментира и проблемите в актуалния политически живот: 

Подкрепихме правителството, когато се създаваше, заради неговата програма. В програмата имаше антикризисни мерки - много силна и стабилна антикризисна програма и заслужаваше да бъде подкрепена, посочи Костов.

С времето, колкото повече от обещанията бяха изоставяни и колкото по-често бяха подменяни антикризисните програми, колкото повече ГЕРБ се отклонява от заявените политики, толкова повече политики на ГЕРБ ще започнат да губят подкрепи от страна на Синята коалиция, посочи бившият премиер. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

375

Сирил

преди 6 години

Папура,престоя в някои западни затвори е като почивка на вълшебен остров в сравнение работата в Кремиковци.И да,ВПК произвеждаше много оръжие ,което продавахме за долари с които купувахме машини с които да произвеждаме храни ,които да изнасяме за долари с които да си купуваме части и консумативи за машините с които.....

374

Костов е изкуфял

преди 13 години

Костов е един стар и изкуфял ***.Защо не се махне като е толкова ***.Парите не му ли стигат където изкраде от народа.Забравихте ли? Толкова ли ви е къса паметта?

373

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Разбира се ,че не е гузен! Това чувство може да се изпита от хора ,които имат съвест,а на този му либстват това и много други морални качества!!!!!!!!!!!!

fallback