375

Сирил

преди 6 години

Папура,престоя в някои западни затвори е като почивка на вълшебен остров в сравнение работата в Кремиковци.И да,ВПК произвеждаше много оръжие ,което продавахме за долари с които купувахме машини с които да произвеждаме храни ,които да изнасяме за долари с които да си купуваме части и консумативи за машините с които.....

374

Костов е изкуфял

преди 13 години

Костов е един стар и изкуфял ***.Защо не се махне като е толкова ***.Парите не му ли стигат където изкраде от народа.Забравихте ли? Толкова ли ви е къса паметта?

373

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Разбира се ,че не е гузен! Това чувство може да се изпита от хора ,които имат съвест,а на този му либстват това и много други морални качества!!!!!!!!!!!!

372

Анонимен

преди 13 години

Как щеси гузен тати продате Балкан за 105 000 долара цената на една нова кола

371

Казвах ли ви?

преди 13 години

Казвах ли ви някога ,че дъртия *** е комунист?

370

Анонимен

преди 13 години

до 411за "самоизбралите" ли говориш или за "Умните хора, гледащи 50- 100- 150 години напред" . Подсказка: поитнересувай се за персииците :)Слуховете са: Едни да създали идеята, а други за я "взаимствали" и "доразвили", като първоначалния смисъл се променя и изкривява!

369

Избрания

преди 13 години

Тоталната политизация след 10.10.89-та доведе до пълна идиотизация на обществото. Алън Дълес не е и предполагал какви плодове ще роди посятото от него пре 1945. Умни хора, гледат 50- 100- 150 години напред. Свалям шапка на избрания народ.

368

Папура

преди 13 години

E хубаво са ги купили, но защо не ги развиха, а ги разпродадоха на скраб. Десетки хиляди предприятия унищожиха. И десетки хиляди хорицахукнаха по чужбина да пасат *** и да мият чинии.Тази "демократична" революция е платена от международните монополи за да ни учнищожат като конкуренти. Само ВПК носеше няколко сегашни БВП-та.САЩ няма да разрешат и от папура саби да продаваме. Това е. Навремето преврата в Чили беше извършен от Пепси кола. Оставете тези мантри комунисти, демократи бля, бля....

367

Анонимен

преди 13 години

Ваньо я сега кажи булката ти партиен секретар ли беше на времето и какво стана с делото което се водеше срещу нея.Най добре е да оставиш политиката на тези които не са се изложили като теб.

366

Анонимен

преди 13 години

Сега остава да си признаеш ,че си агент на БСП с задача да разединява десните сили и бог ще ти опрости греховете.

365

Анонимен

преди 13 години

не бил гузен, е как ще е гузен като е гушнал само 600 милиона, ако бяха милиарди тогава вече ще бъде гузен. Аман от наглеци, ей!

364

Анонимен

преди 13 години

Ами ела в Сливен да питаш на кого са закритите поделения от времето на Костов.Става въпрос за огромни терени в центъра на града.

363

уяден

преди 13 години

политикономията майка на мизерията. а за нас посна цица

362

вива

преди 13 години

Въпроси до всички плюещи Костов:Другари комунисти, кога фалираха банките и инфлацията изяде парите на хората? А кой спечели от фалита на Банките?А държавните предприятия кой фалира? Май червената номенклаура, която със свои фирми на входа и изхода източи същите тези предприятия, а след това с окраднотото си ги приватизира.Ама Костов бил виновен, че разпродал държавата на безценица - ами за колко да продаде фалирали дружества? И кой ги купи -пак червените олигарси- като другаря Банев.Помислете..

361

вива

преди 13 години

Абе, душо кукурузена, ти май бъркаш деноминация с девалвация.Парите ги девалвира Виденов, Софиянски въведе валутен борд при паритет 1 ДМ=1000 лева, а Костов деномира парите, т.е. 1лев= 1 ДМ.Така че ти и преди деноминацията ти си имал да взимаш 60 ДМ, и след това.Ама пусто, неграмотни ***,

360

Василев

преди 13 години

Църна мутра от тъмен преход се шири по медиите!!!

359

Дарина

преди 13 години

Много странно нещо - ако Костов е толкова лош и не се ползва с доверие, защо всички "влъхви" сякаш под команда се втурват да злословят по форумите, само като чуят за него. Ами, игнорирайте го и не съчинявайте измислици, иначе, нещо не става ясно защо е целият този вой.

358

tuka ima -tuka nema

преди 13 години

zagledah se v sinite indiisko o4eta na Ivan4o, Rusite mu kydrici leko otkrivaha visoko pakistansko 4elo, a belata mu koja mi napomnia za swedkite....a snimkata ot stenata me sledi, liceto duma mi: tuka ima -tuka nema

357

Анонимен

преди 13 години

май сам си отговори на въпроса... Прасе де...

356

Анонимен

преди 13 години

Толкова нагъл, че и да си признае не мисли.Гледа те в очите и те лъже.както го е правил години наред...