Снимка: БГНЕС
fallback

"Като държавник и поведение Тодор Живков направи много неща за България. Това трябва да го отчетем, включително и хора като нас бивши дисиденти", заяви по БНТ лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Според него нещата трябва да се признават, а не да се отричат.

"Трябва да се направи спокоен, прагматичен и разумен прочит на целия период след Втората световна война, защото се робува на стереотипи", заяви Сидеров.

Според него Синята коалиция ще прави "донесения в ЕНП" заради изказване на Борисов, реабилитиращо Тодор Живков.

"Много неща бяха направени – в здравеопазване, образование. Те не трябваше да бъдат разрушавани, а подобрявани", отчете Сидеров.

"Подкрепям Борисов, защото той е автентичен, политик извън статуквото за разлика от сини и червени. Премиерът, също като мен, се е борил, за да се издигне", обясни подкрепата си  към кабинета лидерът на "Атака".

Oще по темата

Според него това едва ли може да се каже за някои други политици, като например Иван Костов.

Сидеров подкрепи изграждането на големите енергийни проекти с руско участие – "Южен поток" и АЕЦ "Белене".

Той предупреди, че ако България не изгради свои ядрени мощности, това ще го направи съседна Турция, и попита дали искаме да зависим от нея енергийно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

419

ФРОИД

преди 13 години

Матинчо,Матинчо,ти не си виновен,че си болен.Лошото е че няма лечение за ***.Когато *** 20 години рушат поминакът на народа,не само ще си спомнят за бай Тошо.И да искат и да не искат народът ще му отдаде заслуженото,а тези дето еничарстват за оаничка бибец на ционистите ще отидат в забвение!

418

Елизабет

преди 13 години

Браво Волене,трябва да се признаят някои неща на Тодор Живков.Имаше ред и това прави Бойко сега.Съпротивата е огромна от страна на журналисти-слугини и съдии,защото ловят риба в мътна вода.

417

Анормален

преди 13 години

От този безработен БИ фотограф направихте месия-новия Левски,спасителя на Бг!!!Хора бегайте от тази прокълната страна ако не искъте на 40 да сте с гастрит на 50 с язва на 60 хахахах едвали с такова правителство

fallback