Снимка: БГНЕС
fallback

Всеки един сигнал трябва да бъде проверяван внимателно, не се знае кое камъче може да обърне колата. Но в конкретния случай много ми се виждат съшити с бели конци нещата, някой ще се обажда по телефона да поръчва, така ли се правят нещата.

Това заяви в интервю за bTV Атанас Атанасов (председател на ДСБ-София и бивш ръководител на НСС), след като бе помолен да коментира информации в медиите, че има заплахи за премиера Борисов.

Търси се публичен механизъм да се отместят теми от погледа на обществото и да се насочва погледа по други теми. Медиите доста модерно разказаха тази информация, коментира още по темата Атанасов. 

Oще по темата

Няма битка между Алексей Петров и ГЕРБ. Това се вижда, става въпрос за сблъсък между управляващите и БСП и задкулисието на Първанов. Този театър съм го гледал преди 10 години и повече. Тези хора, които бяха срещу правителството на Костов, те се виждат сега. Около скандала "Филчевгейт" имаше 2 оправдателни присъди по 2 дела през 2000 година. През 2001 година се стигна до там, че бяха събрани пред парламента таксиметровите шофьори и т.н., заяви Атанасов.

Има ли в ЕС в модерна Европа президент, премиер, на който за времето, докато е бил на власт, да му изтрепят няколко от съветниците. Ето я връзката на задкулисието, отбеляза тъмносиният депутат.

Атанасов заяви също така, че „от под крилото на Филчев излезе Алексей Петров“. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Янето

преди 13 години

Много злоба, много нещо бе, Тото? Няма ли начин малко по-цивилизовано и възпитано да изкажеш мнението си. Направо ми се догади от коментара ти.

69

До Ринго

преди 13 години

Ринго, тея Боко и Цоко като, че ли падат от небето... правилно си го написал...."Хахахаха! Бочо да ходи с кевларено облекло .Това е най новата мода .Голяма партенка ей...как пък точно сега като се разискват имотите на гербаджии се наканиха да го гърмят Бочето и то по телефона .Няма такива луди бе Цецо да обсъждат такова нещо през ефир.Ако не вярваш питай самият Боче как се поръчват хора - на четири очи и шепнешком главанак такъв.Ужас !Бива тъпизъм ама чак толкова! Ама защо нас ни мислят за *** незнам.Ако са искали щяхме да прочетем за станалото във вестника. "

68

кьоровия

преди 13 години

Ей кьоров, събуди се... свали си розовите очилца и ще видиш истината...

fallback