Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на ДСБ Иван Костов заяви във Варна, че екипът на Министерството на здравеопазването не се справя със здравната реформа и най-правилния ход за Бойко Борисов е да го смени изцяло.

"Така той ще изпревари вота на недоверие на БСП и ДПС, който ще бъде на тази тема", посъветва го Костов.

Командира посочи за пореден път, че ДСБ няма да подкрепи този вот, защото реформата в здравеопазването е спряла от 9 години именно заради правителството на тройната коалиция, а и на НДСВ.

Той коментира също, че "Атака" е антиреформаторска партия и не позволява и на ГЕРБ да пристъпи към истински реформи, което е лошо за България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

234

иона

преди 13 години

Вие всички дето плюете Костов , мога да ви кажа , че комунистическата пропаганда добре ви е промила мозъците . Костов нито е ***, нито е агент , нито е глупав . Ако комунистите и техните *** не бяха докарали прословутия цар да ни ,,оправя,, и Костов беше спечелил още един мандат БЪЛГАРИЯ днес щеше да бъде друга страна , но ние сме си *** народ , оставяме се да ни мунипулират една шепа мошеници ,които немогат да живеят без да крадат , затова КОСТОВ ИМ ПРЕЧЕШЕ

233

леле-мале!

преди 13 години

Един интегриран ром от времето на бай Тошо, бивш комунистически лидер, започнал "реформата" в здравеопазването, довела го до положение, че просто няма такова. Всяка негова поява и на сателитния му лилипут, събира само отрицателен вот. Ама де акъл да го проумее? После - е, пак някой друг ще е виновен.

232

ликтор

преди 13 години

Какъв е Костов като политик - това историята и времето ще покаже ,безспорен факт е ,че не е политик за 7-8 години като Кобурготски ,Софиянски ,Виденов,Желев и мнооого други ....В случая - той е много прав - трябва да се смени Борисова !!!По този начин ще затвори устите на ДПС и БСП за вота им на недоверие срещу ГЕРБ - пак му налива акъл на Борисов какво да прави !Подкрепя правителството ,когато има градивни решения и ги критикува остро за глупостите и грешките им !

fallback