Симка: БГНЕС
fallback

Синята коалиция настоява държавата да възстанови собствеността си върху имоти, стопанисвани от трети лица, и неправомерни замени.

В тази връзка депутатите от ДСБ ще внесат още тази седмица питане до премиера Бойко Борисов какво ще направи правителството, за да си върне имотите, които по "незаконен" начин са се оказали в частни ръце, заяви зам.-председателят на Народното събрание Екатерина Михайлова.

Тя посочи, че в това число попадат т.нар. царски имоти, варненската "Алея първа" и фрапиращите случаи на заменени държавни парцели.

Причината за стъпката на десните е признание на министъра на регионалното развитие Росен Плевнелиев, че няма достатъчно пари за завеждане на искове.

„Собствеността е за милиони левове и държавата трябва да влезе в правата си. Това е един от начините за  излизане от тежката финансова ситуация“, коментира Екатерина Михайлова.

От ДСБ ще предложат план за административна реформа, за да не се стига до нова актуализация на бюджета. Те смятат, че сега не е време за почивка на правителството и административната власт.

Тъмносините заявиха още, че заедно с партньорите си СДС ще излязат през тази седмица с обща оценка на икономическата политика на кабинета "Борисов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

ivan

преди 13 години

костов е за ЗАТВОРА За да го зщитаваш или си много *** или и ти си бандюга Защо никой не пита за далаверата БТК ,там са симеончо миленчо и пинокио И те са за дранголника!

57

до 58

преди 13 години

ПанАм беше носител на нациналния флаг на САЩ, и фалира.... положението на Балкан беше повече от критично, всеки момент се рискуваше арест на самолет на което и да е летище заради неплатени такси, лизингови вноски, а някъде и горива, продажбата на Зееви беше отлагане на фалита, единствените слотове които Зееви успя да продаде бяха тези на Хиитроу, другите просто бяха загубени поради неплащания преди него, спечели административната сграда + хотел Космос в Бургас, само че хотела е пред разпадане.

56

ПанAM

преди 13 години

Ей отворко, първо искам да ти кажа, че ПанАМ не е на панамците както сигурно си мислиш - това личи от *** ти сравнение на двете фирми.Второ, от сделката с Балкан, ГАД зееви спечели от т.н. индиректни ползи, а именно закупени часови дестинации на превозвача в Англия, Америка и др. големи летища, тъй като дена е САМО 24 часа, а мераклиите да кацнат са много повече от възможностите. т.е. получава се нещо като с ловците едно време, чака се да умре някой, за да може НОВ ловец да се регистрира ..

fallback