Снимка: БГНЕС
fallback

Засега няма никакви преговори по темата за разполагане на елементи на ПРО в България.

Това заяви пред журналисти в парламента посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик.

На този етап нищо няма да бъде разполагано в България, каза Уорлик, според когото засега темата е "все още във въздуха".  

Oще по темата

Американският посланик обаче добави, че темата е била обсъдена само неформално в рамките на партньорството в НАТО.

Запитан очаква ли промяна в бъдеще, Уорлик посочи, че това е въпрос, който трябва да бъде отнесен към българското правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Да. бе!

преди 14 години

Така ли? Ам'че ние защо се възбуждаме толкоз? НЯМАМЕ ВИ ВЯРА, ЕКСЕЛЕНЦ, КАКТО НЕ ВЯРВАМЕ НА НАШИТЕ БЪСЕСКУВЦИ! Майкопродавци, тъмни балкански субекти. Дано по-скоро България остане неприятен спомен за Ваше Превъзходителство и от Държавния департамент изпратят някой по-интелигентен и по-малко бъбрив!

12

Анонимен

преди 14 години

Този американски *** пак взе да го усуква - естествено е, че е нямало преговори, ЗАЩОТО АМЕРИКАНЦИТЕ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ с нас, с любезното съдействие на властта. Ако бяхме нормална държава, за всекидневното му натрапване и намеса във вътрешните .ни работи би следвало вече да е персона нон грата. Но не - той си играе на котка и мишка с нас и ни чете лекции ....

11

Червената помия

преди 14 години

Без да съм антисемит, колко хора с еврейско потекло и Български имена са в управлението на държавата он 1989 година насам?Даже и в това правителство един министър е израелски възпитаник.Май всички, които имат и малка еврейска жилка сме ги запомнили с нещо лошо за България, станало по времето на тяхното управление.Да ме прощава еврейския народ, не съм антисемит

fallback