Снимка: БГНЕС
fallback

С двама членове се увеличава съставът на Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС - от 18 на 20.

Това реши в понеделник Централният съвет на партията, който утвърди състава и структурата на новото ЦОБ по предложение на лидера на партията Ахмед Доган.

Броят на заместник-председателите е намален от 6 на 5.

Това са Лютви Местан - с ресор законодателна дейност и парламентарна група; Филиз Хюсменова, която ще отговаря за европейските институции; Алиосман Имамов - с ресор икономическа и социална политика; Рушен Риза, който поема организационната политика; Христо Бисеров, който ще отговаря за стратегиите и развитието.

Прави впечатление, че Росен Владимиров, Йордан Цонев, както и Емел Етем вече няма да са заместник-председатели.

Новите членове на ЦОБ са Мустафа Карадайъ, Христо Бисеров, Рушен Риза и Тунчер Кърджалиев.

Останалите членове на ЦОБ са Юнал Лютфи, Касим Дал, Емел Етем, Йордан Цонев, Джевдет Чакъров, Ремзи Осман, Хасан Адемов, Рамадан Аталай, Камен Костадинов, Айруш Хаджи, Янко Янков, Джейхан Ибрямов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

депесар

преди 14 години

абе teo виж се кво пишеш !Само Доган ли не ходи на работа я се огледаи хубаво и поразпитаи,ако не знаеш кои още не ходят на работа а, какво притежават и се поинтересуваи защо някои хора са лежали по затворите по времето на комунизма. явно си малък за да разбереш или мозъкат ти е малък.

21

Анонимен

преди 14 години

Тия съветничета са като "консилиери" в администрациите ВЪВ ФИЛМА КРЪСТНИКА ,МИСЛЯ ЧЕ ТАКА ИМ КАЗВАХА - консилиери ,демек представители на мафията.

20

Анонимен

преди 14 години

Еи *** народ еи .Абе не виждате ли че ДПС диктува нещата в България ? От как Боико е на влас ,да сте чули да искат от ДПС някаква отговорност за техните кражби ,маниполации,ГОДИНИ РЕКЕТ НАД НАРОДА ПО ГРАДЧЕТА И СЕЛЦА, Знаете ли ,че във всички ГРАДСКИ И СЕЛСКИ администрации ИМА ПОНЕ ПО ДВАМА СЪВЕТНИЧЕТА РАЗНИ ОТ ДПС.Това не е нита етническа нито политическа партия ,това е МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ

fallback