Снимка: БГНЕС
fallback

"Отказвам да живея в страната на Алиса от страната на чудесата", заяви по време на парламентарния контрол министърът на отбраната Николай Младенов.

Oще по темата
Той отговори на въпрос на народния представител Ангел Найденов за правото на кадровите военнослужещи да придобиват жилище от фонда на Министерството на отбраната.

"Отбраната и въоръжените сили не са алтернативна система за социално подпомагане в България и за приемане на хора, които са безработни. Трябват ни квалифицирани хора", допълни той.

Военният министър припомни, че наличният жилищен фонд е крайно недостатъчен за задоволяване на нуждите на служителите в момента.

За 2009 г разходите за жилищните нужди са малко над 4,5 млн. лева, а приходите са 600 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Обективно

преди 14 години

Всъщност, много правилно си го е казал. Армията ни в момента е събрала всякакви бездомници и несретници, които иначе биха били на опашката за безработни.Харчат се безумни пари за да се осигурява препитание на неквалифицирани хора. Това е престъпление !!!

103

Изумен

преди 14 години

Един МИЛИАРД годишно потъва в така наречената ни армия. Още толкова в т.н. полиция. Изумен съм !!! За тези пари няма да остане нито една гадна детска болест, но те, парите се изсипват някъде, за нещо от което реално никой няма нужда.Не звам какво да кажа повече ... потресен съм.

102

Just Smile

преди 14 години

"Народ който не храни собствената си армия храни чужда"- Честно, все ми е едно чия армия ще храня, стига да мога да изхранвам семейството си. А в момента това е непосилна задача. То не бяха полицаи, военни, знайни и незнайни държавни служители. Спрете се !!! Не се издържа вече на наглоста ви. Обществото не ви иска, разберете го. Не може да плаща все повече за лакомията ви. Хванете се на нормална работа и печелете, но НЕ ОТ МЕН !!!

fallback