Снимка: БГНЕС
fallback

Едва шест гласа е разликата между кандидат-кметовете на с. Беглеж, които отиват на балотаж.

Още по-малка е разликата между втория и третия кандидат, който заради три гласа не стига до втори тур.

Независимият кандидат, подкрепен от БСП, Георги Съйков е събрал 115 гласа. Следващата неделя срещу него на балотаж ще се изправи кандидатът на ГЕРБ Любчо Петров, за който вчера са пуснати 109 бюлетини.
Кандидатът на коалицията "Лидер" - Земеделски съюз "Александър Стамболийски", е подкрепен от 106-има съселяни и с минимална разлика от втория отпада от борбата. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

ЧЕТИ ТОВА!

преди 14 години

Ей НАС-НАРОДА пита ли ни някой дали искаме или неискаме да ни вкарват ГМО -НЕ.Политиците ли ще решават вместо нас тези корумпирани изнудвачи ще ни управляват това трябва да се СПРЕ незабавно. КАКВО ЩЕ Е НАЩО ПОКОЛЕНИЕ КАТО ЯДЕ ОТ ТЕЗИ ХРАНИ - помнете САМО НИЕ (НАРОДА) МОЖЕМ ДА ГИ СПРЕМ ДОКАТО НЕ Е МНОГО КЪСНО.

9

До коко

преди 14 години

Що не се върнеш ? Вече нали е свобода :)

8

коко

преди 14 години

Моето родно село Беглеж е добра илюстрация докъде води малоумното управление на България от 60 години насам.Когато бях малък /60-те години/ в селото почти нямаше ***.Беше многолюдно.Преди 80 години дедите ми са живеели в двуетажни къщи,каквито във Варна е имало само няколко.Църквата на село е огромна,всичко е правено от работливи и заможни хора.Но за съжалание дошъл 9-ти септември...

fallback