Снимка: БГНЕС
fallback

 

„Основният приоритет, който стои пред МВР, е работата, свързана с икономическите престъпления, повишаване на бдителността за всичко, което се извършва в изпълнителната и местната власт“, заяви вътрешният министър.

Сред приоритетните задачи, с които ще трябва да се заеме Икономическа полиция, е разследването по случая с 77 милиона евро, усвоени по програма САПАРД за изграждането на „огледало“ в Кърджали, допълни Цветан Цветанов.

Ще продължат и проверките на нощните заведения в столицата, обеща той.

Вътрешният министър изрази неудовлетворение от досега отчетените резултати на МВР в рамките на този един месец, откакто той оглавява ведомството.

„Не мога да допусна МВР да бъде регистратор на престъпления, а не да противодейства на тежката и общата престъпност“, допълни той.

В рамките на 15-20 дни Цветанов ще проведе персонални срещи с всички директори на структурите на МВР, които ще трябва да представят пред него приоритетите си за задържане на лица от тежката престъпност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

немедлено

преди 14 години

Немедлено всички пенсионери вън от МВР. Не трябват скатавки, да работят. Тези само клепат колегите си, а не бутат нищо само да не прецакат пенсията! Да излизат в полагаема пенсия и да не пречат с присъствието и бездействието си!

74

В4

преди 14 години

много точно казано - право в десетката

73

в4

преди 14 години

Който иска да работи-търси начин,който не иска търси оправдание!!!

fallback