На плажа в Обзор. Снимка: ТВ Скат
fallback

"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите".

Така премиерът коментира плъзналите снимки, но които се вижда как плажува, въпреки че публично обяви намеренията си да не ползва отпуск.

"Спах два дни в хотела на Валентин Златев там", отсече Бойко Борисов и допълни:

"Има на кой да се отчитам и да ме проверява по-строго от вас, каза премиерът на журналистите и посочи, че никога не е спал по резиденции, но щом е необходимо, може да започне".

Oще по темата

"Хелиос бей" в Обзор е собственост на бизнесмена Валентин Златев, представител на Лукойл за Югоизточна Европа.

"Шел, ОМВ, Лукойл са публични компании с прозрачност в тяхната дейност, но поемам ангажимент и ще разпоредя проверка и на тях", каза още премиерът.

"Няма фирми, които да са защитени от проверки, нито такива, които тенденциозно да се проверяват", отговори той на въпрос дали и компанията на Златев подлежи на проверка от данъчните.

По думите му всички бензиностанции трябва да имат фискални апарати, горивата трябва да отговарят на качествата и да си платят акцизите.

"Разработва се система – вкарваш горива, акцизите - на границата. Затова сега има съпротиви срещу нас, но ще ги преодолеем", каза премиерът.

"Днес разпоредих и на вътрешния министър повече думичката „ще“ в бъдеще време в интервюта да не се употребява", завърши Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

265

ван хелсинг

преди 14 години

Бидейки студент в Москва, Вальови приятели го попитали, какво работи баща му. Той отговорил: - Товарищ Живков назначил его ПАСТУХОМ /овчар/. Виждайки учудения поглед на братушките, продължил: - Сейчас он стрижет и доить 11 000 овец в Правец! /по това време баща му - Васил Златев беше Председател на ОбНС - кмет на Правец/ Днес синчето иска да дои целокупния български народ.

264

ае,бе

преди 14 години

Ааа ъъъъъ нали нямаше да одиме на мора,а? За депутатите говорим...Да му дадем време на бойчо,ама много отрано почнахме с лъжите и почивките!??? А при положение,че спинка при тоз феодал дали ще го разследва за корабите с горивата,а????

263

Obtimist

преди 14 години

Eh, ne mozhe bulgarina da e dovolen! I tova che "plazhuva" kato obiknoven chovek vi burka v zdraveto. Ostavete go, daite mu vreme ,ako nagazi luka - togava pluite. Za edin den Rim ne e postroen. Neka imame malko viara i nadejda, dokato samo vikame - 'zle e, zle e' - niama dobroto da doide.

fallback