265

ван хелсинг

преди 14 години

Бидейки студент в Москва, Вальови приятели го попитали, какво работи баща му. Той отговорил: - Товарищ Живков назначил его ПАСТУХОМ /овчар/. Виждайки учудения поглед на братушките, продължил: - Сейчас он стрижет и доить 11 000 овец в Правец! /по това време баща му - Васил Златев беше Председател на ОбНС - кмет на Правец/ Днес синчето иска да дои целокупния български народ.

264

ае,бе

преди 14 години

Ааа ъъъъъ нали нямаше да одиме на мора,а? За депутатите говорим...Да му дадем време на бойчо,ама много отрано почнахме с лъжите и почивките!??? А при положение,че спинка при тоз феодал дали ще го разследва за корабите с горивата,а????

263

Obtimist

преди 14 години

Eh, ne mozhe bulgarina da e dovolen! I tova che "plazhuva" kato obiknoven chovek vi burka v zdraveto. Ostavete go, daite mu vreme ,ako nagazi luka - togava pluite. Za edin den Rim ne e postroen. Neka imame malko viara i nadejda, dokato samo vikame - 'zle e, zle e' - niama dobroto da doide.

262

Царедворец

преди 14 години

Негово Величество Цар Симеон Втори води преговори с ББ да му стане съветник, а в замяна Бойко да не закача имотите на Царя, които са честно и почтено получени.Справка в."168 часа".

261

харизанов

преди 14 години

Много взискателни станахме изведнъж. 20 години мълчахме и гледахме как ни ограбват и ни направиха най-бедните в Европа, доживяхме ЕС да ни кажат, че сме най-корумпираната страна и да ни го повтарят сто пъти. И всички вкупом мълчахме или пък дращехме по форумите. Дали е грешен изборът на Борисов - ще видим. Но един месец е малко време. И Господ да слезе трудно ще се оправи в блатото, което наследи. Другото си е чиста проба злоба.

260

Анонимен

преди 14 години

sorry za latinicata: BOIKO samo govori - 6te go pravi 4 godini

259

До 253

преди 14 години

По-голяма глупост от това,което пишеш не може да има.

258

покрепям 250

преди 14 години

Хахахах леле, наистина , ставате смешни, ей, олигофрениии. Толкова сте долни и злобни, ама хората са го казали - Човешката злоба, край няма. Еми не може всички в тая нация да са премиери или да са Бойко Борисов. Така че си сядайте на мързеливите *** и стига сте си избивали комплексите онлайн. Приятен ден.

257

Анонимен

преди 14 години

"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите".Ауууууууууууу! Горките рибари се затъжили за Бойко, и той скокнал да ги види! Каква идилия!

256

Анонимен

преди 14 години

Тоя е най-големия популист!!! Вижте ме, аз почивам като обикновен човечец....

255

помиярчето Соломон

преди 14 години

Ненадминатия и недостижим ::АХМЕД ДОГАН PАЯ СТЕ БИЛИ, PАЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ !

254

Чичолина

преди 14 години

Явно че Валентин Златев е шефът а Биг Бос (ББ) е в една роля, която е бивала винаги скривана зад ярост и закани!

253

Анонимен

преди 14 години

Борисов беше скрития коз на комунистите за негативния вот насабрал се от управлението им. Сега те ще си управляват пак от името на бойко и новите му депутати. Следващия път ако някой ви излъже да гласувате, било то някакъв *** или турчин с неимоверна власт да знаете скъпи ми читатели че сте ***

252

Друг Анонимен

преди 14 години

Подкрепям те 250

251

БОЙКО

преди 14 години

В който и хотел да отседна по черноморието , все е на някоя известна личност . Другия път ша си опъна палатката да знаете .

250

Анонимен

преди 14 години

ЕДНИ *** И ПАЧАВРИ СТЕ ВСИЧКИТЕ! ЗА МЪЖЕТЕ ГОВОРЯ,НЕ ЗА ЖЕНИТЕ. ГЛАСУВАЛИ СТЕ ЗА ТОЯ БОЙКО. ИЗЛЕЗТЕ КАТО МЪЖЕ ПРЕД ХОРАТА,НЕ СЕ КРИЙТЕ КАТО ПУ*КИ. ВЕДНЪЖ СТЕ ТЪЙ,ВЕДНЪЖ ИНАЧЕ. ХЕМ ГЛАСУВАТЕ ЗА НЕГО,ХЕМ ПОСЛЕ СЕ ИЗВЪРТАТЕ ПО *** КАТО ПРОПАДНАЛИ ЖЕНИ. А СТЕ УЖ "МЪЖЕ". Е АЙ СТИГА С ТИЯ ПЕДЕРАСТКИ НОМЕРА.

249

kyky

преди 14 години

хи хи хи.... неее, няма конфликт на интереси, няя такива раути, той бойко направо взима и дава, какви са тия приказки за конфликти....

248

Патерсън

преди 14 години

И някой да не си помисли, че Бойко е назначил 29-годишната пикла, дъщеря на Шефа на Столичната пожарна по роднински. Не, Бате Бойко не прави такива неща, той няма нищо общо със земната цивилизация, защото е от Марс. Това е просто съвпадение. Конфликти на интереси имаше само при СержГей, сега при Бойко всичко е толкова чисто и прозрачно ...

247

илон

преди 14 години

като се върна назад през четирите години и не се сещам Сергей да е направил нещо освен да си вземат високите заплати и как така заплатите на хората станаха 240лв и Масларова се хвалеше с постиженията,пенсийте се вдигнали 2 пъти та стигнали чак 136 лв. а те доволни а и ние трябва да сме доволни като са ни крали та и по 20хиляди си оставили за из път

246

политолог

преди 14 години

изумени сме всички грамотни хора от изпращането на лили в чикаго няма вестник в щатите да не са побликувани неини порно снимки нямате си напредстава какви снимки ту побликуваха само наи-невинната хората се кудошат с нас и пълно право ББ РЪСЪЖДАВА ПО СЕЛСКИ-ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ-ИМАМ ПРЕСАНТИМАНТ ЧЕ ТОЧНО ТАЗИ *** ЩЕ МУ ИЗЕДЕ ГЛАВАТА