fallback

Скандални кадри от пленума на столичните социалисти в понеделник разбулиха мистериите около два нови политически субекта, които спечелиха популярност на изборите.

Председателят на градската организация на БСП в София Румен Овчаров прави признание, което със сигурност ще сее смут в поне две партийни централи – тази на Яне Янев и близката до Ковачки „Лидер“:

Можем да задаваме въпроси за генното инженерство, което се опитахме да провеждаме – политическото генно инженерство. Кой и кога измисли, че създаването и подпомагането на РЗС ще ни помогне? Или че „Лидер“ ще ни бъдат наши партньори? И кой сега ще сърба попарата от това?

 

видео: RE:TV

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

166

POPO

преди 13 години

Тоя изедник направо в затвора,и цялото му имущество в полза на държавата,защото е предубито по престъпен на4ин а именно 4рез кражба и то в особенно голени размери,ало прокуратурата недеите се прави на слепи а деистваите.

165

Овчар 1

преди 14 години

Този руски агент вместо да го изтипосвате като някакав авторитет по вестниците и да му се връзват простите хора на глупостите и провокациите- най-добре го вкарайте В ЗАТВОРА!

164

Анонимен

преди 14 години

бабо Мецо не си била тама не си видяла кой и къде си хвърля *** под масата,защото хората във виетнам да просят е под човешкото им достойнство.. докато тук всички се хвалят но се оказват най-големите ***..

fallback