Снимка: БГНЕС
fallback

„В момента парламентът е скривалище на тройната коалиция“, каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

По думите му тези, които са провалили досегашното управление, са се скрили вътре.  
„Направи ми впечатление наглото изказване на представителя на ДПС, който все едно не ме забелязва в залата.

Волен Сидеров много правилно им каза – те "посаждат" ненавистта и омразата“, допълни Борисов.

Той посочи, че представителят на ДПС се е обърнал "към всички, и към портиера включително, но не и към партията, която е победила".

Това, по думите на Борисов, означава, че "хем е невъзпитан, хем отсега задава омразата като тема в парламента".  

На въпрос какви действия ще бъдат предприети, за да не се смята България за най-корумпираната държава в Европа, Бойко Борисов отговори, че това може да го постигнем само всички заедно, а това, което се иска от него, ще го направи.

Според него медиите и всеки един гражданин трябва да бъдат безкомпромисни, да подават сигнали за корупция.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

297

Анонимен

преди 15 години

Славянизация??? Последният цитат е от Работническо дело и касае цитирам - Тюркоезичието, стереотипите на мислене и национално помирение!! И е от 1990 година!! Това е промиване на мозъци в най-чисти вид. Каква демагогия. Такива пройоми използват само конспиратори или пълни ***. Иска ти се да си от първите, но честно казано си от вторите. БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!! ВДИГНЕТЕ ГЛАВА, НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА С ВЕЛИКО МИНАЛО!! Може на някой да не му оттърва, но е така, гордейте се с това!!!!

296

Анонимен

преди 15 години

Изтъкнатият български историк Страшимир Димитров: "Скъпи мои земляци...Аз последователно съм изтъквал, че не можем да смятаме тюркоезичното българско население за анадолски пришълци, за чуждо тяло у нас. В своята маса те са коренно българско население. Обяснявал съм, че българската народност още през средновековието се състои от два етнически компонента. Първият е на хуноезичните българи /или прабългари, както обикновено ги наричаме/, които дават името на държавата ни и на народността ни. В тази народност се вливат през ХI-ХIV в. и установили се у нас части от племената на узи, печенеги и кумани, чиито езици са много близки до езика на българите, което улеснило бързото им побългаряване и включване в състава на българската народност.Обяснявал съм,че тези българи никога не са били изцяло славянизирани, а си остават през цялото средновековие съществена хуноезична /тюркоизечна/ съставка на българската народност. Поради това всеки знае,че днешните турци са потомците на прабългарите...Османското нашествие заварва българската народност не само като славяноезична, но и със значителна хуноезична /тюркоезична/ част, обитаваща предимно източните предели на българската етническа територия.Именно,тези тюркоезични основатели на България са днешните български турци." /Димитров, Стр., Тюркоезичието, стереотипите на мислене и националното помирение, Раб. дело, бр. 7 от 01. 08. 1990 г./.

295

Български Воевода

преди 15 години

Да изгоним турците, да ги изгоним от Европа,да превземем Константинопол,и за капак да превземем Мала Азия - тази древна Православна земя,която тия низши миризливи същества, по-долни от дори оскверняват и наричат анадола....Свобода или смърт, смърт на тирана !!!

fallback