Цецка Цачева заема мястото си като шеф на парламента. Снимка: БГНЕС
fallback

 

„Има политическа воля за справяне с практиката за гласуване с чужди карти“, коментира пред журналисти председателят на Народното събрание Цецка Цачева.  

По думите й, щяло да има категоричен стремеж към преодоляване на гласуването с чужди карти, защото укорите на избирателите по въпроса са много големи и тази практика води до понижаване на рейтинга на парламента.

„Ще решим този въпрос“, каза Цачева.
   
На въпрос дали парламентът ще излиза в лятна ваканция, Цачева отговори, че основен приоритет е приемането на правилника за организацията и дейността на НС и избор на правителство.

Oще по темата

„От това как ще се случат тези неща във времето, ще стане ясно дали ще има такава ваканция“, коментира тя.

В сряда от 10.00 ч ще има председателски съвет на НС, а от 11.00 ч. ще заседава временната комисия за изработване на правилника за работата на парламента.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

бай ДЖОН

преди 14 години

Тая прилича по държание и профил на МАСЛАРОВА, ТИЯ ще задминат по кражби ГЕЯ и БЕЯ.

74

fff

преди 14 години

Нарушенията да се наказват. 1-во нарушение ГЛОБА 3000лв.2-ро нарушение ГЛОБА 5000лв. + порицание3-то нарушение отнемане на правото да гласуваТо бива бива простотия ама чак да ни правят на балаци по цял ден слушам и гледам нагли хора ама я се спрете малко. Сега ще въведем нова система пръстов отпечатък защо толкова ли пари имаме та това ни липсва.Ако те там немогат да решат проблема без финансово натоварване на данакоплатеца как ще се справят с другите проблеми в България???

73

Fory

преди 14 години

17.Obrazovanie18.KULtura19.Arhitektura Stroitelstvo i Kontrol20.Nov zakon za mediiteTova e edno malko planche deto sled 4-ri godinki shte vidite dokade shte sme mradnali!!!!

fallback