Снимка: БГНЕС
fallback

"Ако трябва от Ахмед Доган да зависи дали аз да съм премиер и дали ГЕРБ да е на власт, ние ще се откажем и ще останем в опозиция".

Това е заявил късно снощи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Враца.

Пред тях неформалният лидер на ГЕРБ припомнил изказванията на председателя на ДПС след евроизборите и заявил, че Доган "си е харесал и Синята коалиция, харесал си е и НДСВ, и ЛИДЕР, и БСП", не е казал нито една дума срещу "Атака".

"Единствените врагове за него сме аз и ГЕРБ и това е нашето най-добро алиби, защото означава, че сме различни", отбеляза той.  

"Ние сме единствената партия, която не сме били и няма да влизаме в коалиция с ДПС. Ако нямаме пълно мнозинство, ако ГЕРБ не успее да има цялата власт, за да може да прави промени, а това може да стане, ако получим 51 на сто от местата в парламента, ние ще останем в опозиция", заяви Бойко Борисов.

Oще по темата
25 юни 2009 00:41
228

Той призова симпатизантите да мобилизират всичките си сили, ако искат нещо да се промени.

Денят на изборите – 5 юли, е само един ден, но за четири години, подчерта Борисов.

"Не знам колко пари има в бюджета, не знам каква дупка ще заварим, затова ние не си позволяваме да лъжем хората за пенсии и за заплати", каза още той.

"Онова, което мога да ви обещая, защото го мога, е, че ще има възмездие за всички, които крадат – за тези, които крадат ток от НЕК, които правеха заменките и които раздаваха почивни станции и други облаги", заяви в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

431

Софианец

преди 14 години

Ще ви кажа едно нещо: не ме интересува Бойко - Мойко и Благойко. Искам, когато избера някого за кмет на София, той да действа, да има реални планове за града и да работи истински за него. Не да ми се извинява с прииждащите хора от провинцията, със злите комунисти, с баба Яга и Кашчей! Истина ви казвам, ако Ахмед Доган е толкова влиятелен в държавата, бих гласувал дори и за него за кмет. Ако се захване с града ни, със сигурност ще се справи по-добре от усмихнатия крадец Софиански и мутрата Бойко

430

Радослаф

преди 14 години

Бойко е човека ,който в името на властта и собствената угода сам ще си плюе в лицето,ако искате вярвайте.Той го доказа с цялото си държание и управление на столицата.

429

fuji

преди 14 години

Silni dumi izrecheni ot slab politik,koito ne si odurja na dumata.Vidqhme go kolko i kakvo napravi sus stolicata,ta kakvo da ochakvaame za durjavata?!?

fallback