Снимка: Булфото
fallback

Скандален видеозапис на Ахмед Доган, качен в УouTube, предизвика брожения сред обществото и партиите у нас.

В него Сокола разкрива пред актива на ДПС в село Кочан, община Сатовча, как властта е съсредоточена в неговите ръце, а от депутатите не зависи нищо.

"Властта e в моите ръце, аз съм инструментът, който разпределя финансирането от държавата. Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!“, обръща се към симпатизантите си Доган.

На 18 юни обаче, когато скандалните му слова са изречени в Кочан, по медиите изтече само това:

"Ако намерите друга партия, която да защитава вашите интереси, освен ДПС, кажете ми и аз ще гласувам за нея. Призовавам ви за помощ и пълна мобилизация. Не искам да правя пазарлък, само ми върнете това, което съм ви дал през последните четири години под формата на доверие".

А снощи в Шумен лидерът на ДПС заяви:

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ.

Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми", заяви още Доган.

Oще по темата
25 юни 2009 00:41
228

В речта си Сокола се обърна и към журналистите в залата:

"ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено, това вие никога няма да го разберете".

Част от думите на Доган бяха на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания "ДПС, ДПС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1026

Niki

преди 13 години

Na toia fes daje ne mu se razbira kkvo se opitva da kaje

1025

Павел Ганчев

преди 13 години

Ако потърсите по- надолу коментари,ще забележите,че всички са изтрити "поради нарушение правилата". Този факт сам по себе си трябва да ви говори, какви чувства събужда изказването на господин Доган! Замислете се може ли да се гласува за човек,който събужда такива чувства! Прочетете една книга по психология, за да видите, какъв е човек, който казва "аз, Аз, АЗ! Помислете, какво е направил за електората си и какво за себе си! Как точно защитава вашите интереси е къде, след като не ходи на работа!

1024

sfijzworyqd

преди 13 години

RfkfjM <a href="fbczotrbjyjv/">fbczotrbjyjv</a>, [url=drrdeamlbujt/]drrdeamlbujt[/url], [link=awdzoxjfajmp/]awdzoxjfajmp[/link], lwjoujosmrcx/

fallback