Снимка: БГНЕС
fallback

ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Това е подчертал лидерът на ДПС Ахмед Доган пред симпатизанти на партията в Шумен, съобщава агенция БГНЕС.

Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ. Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми, смята лидерът на ДПС.

БГНЕС цитира и думите на Доган към журналистите в залата: „ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено това вие никога няма да го разберете“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

228

anonimen

преди 14 години

Sokol li si,orel li si, ti si bacil, ama moje i da izleznesh ?!?!?! znae li se,skoro shte vidim????????????:D hahahahahahahahhahaha

227

До Аспарух

преди 14 години

Това за турските мекерета е най-меко казано, защото това са РОДО-ОТСТЪПНИЦИ, които продават България за една баклава дадена им от техния чорбаджия Доган.Някои от видните ни нови еничери:1. Росен Владимиров2. Йордан Цонев - jordan***jordantzonev.bg3. проф. Владко Панайотов - vladkotodorov.panayotov-assistant***europarl.europa.eu4. Камен Костадинов5. Янко Янков

226

Садам Хюсеин

преди 14 години

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. "Не е точно! ДПС е ЧУМА за България а Доган е кърлежа, който я изсмуква!

fallback