228

anonimen

преди 14 години

Sokol li si,orel li si, ti si bacil, ama moje i da izleznesh ?!?!?! znae li se,skoro shte vidim????????????:D hahahahahahahahhahaha

227

До Аспарух

преди 14 години

Това за турските мекерета е най-меко казано, защото това са РОДО-ОТСТЪПНИЦИ, които продават България за една баклава дадена им от техния чорбаджия Доган.Някои от видните ни нови еничери:1. Росен Владимиров2. Йордан Цонев - jordan***jordantzonev.bg3. проф. Владко Панайотов - vladkotodorov.panayotov-assistant***europarl.europa.eu4. Камен Костадинов5. Янко Янков

226

Садам Хюсеин

преди 14 години

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. "Не е точно! ДПС е ЧУМА за България а Доган е кърлежа, който я изсмуква!

225

Gepy

преди 14 години

da sravnim turskata sgan sas zemqta.

224

гражданин

преди 14 години

В условията на 21 век националността и месторождението имат други измерениия.Гражданската позиция е от първостепенно значение.До голяма степен тя се определя от начина на мислене и гледната точка.От голямо значение се определя от законите и устройството на държавата чиито граждани сме.Докато се наричаме народ и се вглеждаме в миналото, а не се определяме като граждани на дъжавата ще ги има тези сериозни проблеми.Турци, българи, арменци, евреи, това са граждани на РБ.Това, че нямаме гражданск

223

Аспарух

преди 14 години

Хайде НАРОДЕ???По всичко личи,че революционната ситуация веч е налице.Ако не щат с мира има секира.Време е конституцията да се прочете така,както една група продажници не успяха да я прочетат преди 20 години,когато допуснаха да се регистрира етническото ПРОКЛЯТИЕ НА БЪЛГАРИЯ.Едва ли преди 20 години бих оправдал Тодор Живков.Но от позиция на времето ще Ви клажа.ТОЙ Е БИЛ МНОГО ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИН ОТ СЕГАШНИТЕ МЕКЕРЕТА.Гласувайте за България.БЪЛГАРИ!

222

666

преди 14 години

ТАЗИ ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА ПАРАЗИТИРА ЗА СМЕТКАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НЕ БИВА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ДОПУСКА В БЪЛГАРСКИ МИНИСТЕРСТВА МИНИСТРИ ДА НИ НАРИЧАТ " *** ". НА ТЕЗИ БАЦИЛИ БИХ КАЗАЛ САМО, ЧЕ ПРЕМИНАХА ОТДАВНА ЧЕРТАТА НА ТЪРПИМОСТТА. ИЗГРАЖДАНЕТО НА ПАРТИИ НА РАСОВО ЕТНИЧЕСКИ ПРИНЦИПИ И ПОСТАВЯНЕТО ИМ В ПОЛОЖЕНИЕ ДА ДИКТУВАТ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВНИТЕ СРЕДСТВА РЪКОВОДЕНИ САМО ОТ ТЕЗИ ЕТНИЧЕСКИ ПРИНЦИПИ СИ Е ЧИСТ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ.ЗА ДА ИЗМЕТЕМ ТЕЗИ БАЦИЛИ ОТ ВЛАСТТА ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ

221

анонимен

преди 14 години

Защо българите се страхуват от турците,защо не могат да забравят турското робство, а никога не се сещат за византийското.ДПС успявя не защото турците гласуват от страх, а защото тя е единствената партия, която ги признава за граждани на тази държава.Ние може да сме мюсюлмани, може да носим турски имена, но имане право да участваме заедно в социалния, икономическия и т.н. аспекти на държавата.Покажете ми листа на някоя др.партия в която дори на неизбираемо място да пише турско име и аз ще гласува

220

Анонимен

преди 14 години

Ние ще привличаме все повече и все повече българи в редиците си.Те ще намерят при нас,честност и сплотеност,това,което го няма при другите партии.Много български фирми,ръководени от българи,вече се присъединиха към нас и вече почнаха да берат плодовете на труда си.Когато дойдат около 500 000 българи,ние ще сме готови да завземем властта с тази етнически разнородна,но сплотена партия.Тогава ще изритаме политическите недоносчета и ще създадем либерално смесено управление на българи и турци,което ще бъде за пример пред цял свят.Това е нашата цел.Който не му харесва,да се изнася.

219

velizina

преди 14 години

Когато българските граждани - независимо от това дали са от етническо малцинство или не гласуват по съвест, по убеждения а не по вярвания, тогава ще можем да се оттървем от този "бацил"

218

Гневен

преди 14 години

ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ, ТОВА МОЖЕМ ЗА СЕГА!ПОСЛЕ ДОГАН В ЗАТВОРА!

217

КУРУбашев

преди 14 години

БАЦИЛА ДОГАН за БЪЛГАРИЯ СРАМ

216

Анонимен

преди 14 години

Бъди силен в живота,защото ще видиш реки без вода и гори без листа,небе равнодушно и черно,слепец ще те води по правия друм и може би тъй ще се случи,че някой *** ще те учи на ум,клеветник на чест ще те учи...

215

Анонимен

преди 14 години

Движение за права и свободи (ДПС) -Партията с чийто мандат е съставено днешното правителствоТурска мюсюлманска партия, създадена през 1983 г. като нелегална терористична група, извършила през периода 1983 -1989 г. над 50 палежа, бомбени атентати и убийства на български граждани. На 9 март 1985 г. турското терористично движение взривява вагона за майки с деца на гара Буново, загиват 7 души, сред които две деца, има десетки ранени. Бомби избухват и на гара Пловдив, летище Варна и други комуникативни места. Има убити и ранени. От 1990 г. турското терористично движение се нарича Движение за права и свободи с лидер Ахмед Доган и участва почти без прекъсване в управлението на България. В момента ДПС е мафия от криминално-политически тип в завършен вид, а лидерът - Ахмед Доган, е милиардер от мафиотски сделки, който взема решенията за управлението на България. През 2005 г. президентът Първанов даде мандата за управление на България в ръцете на турското терористично движение и сега страната ни се управлява от тези, които залагаха бомби във влакове преди 22 години. Паметните плочи на терористите Мехмедали, Чакър и Ереджеб, взривили вагона на гара Буново, са място за поклонение на Доган и активистите на ДПС всяка година.

214

Aldis

преди 14 години

До разочарованите негласуващи: Вие,а не Доган сте виновни за това положение!Доган си гледа интереса, а вие с вашето негласуване на изборите пряко му помагате.Наглостта на Доган е обратно пропорционална на броя на гласувалите.P.S. Единствените 4 год.,когато Доган бе извън управлението и не смееше да вдигне глава, бе по времето на управлението на Иван Костов!

213

bozkurt

преди 14 години

abe vie balgari mn ste slabi be..tuka ostanali ste 5 miliona s ***..haide gledaite si corbatata..

212

някой

преди 14 години

Догане, Догане, нали знаеш че понякога се случват "случайни" произшествия...както стана с много хора...гледай си в краката докато вървиш....:)))))))))

211

Георги

преди 14 години

Какъв разум и сърце бе фес грозен и нелицеприятен!ДПС успява защото се основава на страха сред българските турци, които повечето са тютюнджии и много бедни! Бил съм наблюдател в секция и съм ги виждал, как след като гласуват ги записват в един тефтер, а те хорицата страха им на лицето изписан. Истината е че ако Доган утре го няма - от партията му няма да има и помен! Самите турци го мразят но гласуват от страх!

210

boko

преди 14 години

http://***.rogaikopita.com/analysis/party/130-anticomm4etete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

209

the inosent

преди 14 години

bolgari.da glasuvame aktivno i vsi4ki na 5 .07.2009g.s biuletina da spasim stranata si ot novo otomansko na6estvie.koito sega ne glasuva e predatel.taka kakto vazov e napisal;na orujie,bratj;taka i az sega vi prizovavam-glasuvaite!tova e edinstvenij vazmojen na4in da uni6tojim nai-goljmoto zlo koeto e spoletjvalo bolgaria sled turskoto robstvo a imenno;NOVO TURSKO ROBSTVO.DA IZTRIEME OT LICETO NA BG TRIGLAVATA LAMJ-BSP/DPS/NDSV.DA SPASIM RODINATA SI.