Снимка: БГНЕС
fallback

Икономическата програма на БСП за предстоящите избори, която евентуално би се превърнала и в управленска платформа на новото правителство, в случай че червените се окажат победители, показва наглед сериозни амбиции за реформи и подобряване на живота на избирателите.

Програмата на червените е атрактивна и широка, като в нея са обхванати всички възможни икономически сфери. Интересното е, че също така всички тези сфери са посочени от БСП като приоритетни.

Предвижданията са за изграждане на внушителна инфраструктура, енергийни проекти, инвестиции в здравеопазване и образование, спорт, земеделие, околна среда и други.

Червените са заложили и традиционните за всички партии и неоспорвани като политически и икономически приоритет запазване на валутния борд и влизане в еврозоната при сегашния фиксиран курс.

Освен това лидерите на БСП смятат, че още догодина можем да покрием изискванията за членство във валутния механизъм ERM2.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

demograph

преди 7 години

А бе хора! За какви програми и какъв напредък пишете бре? Не виждате ли, че никоя партия не поставя на първо място спасението от демографска смърт на българите, бе! За чий у..й са ви програми и приоритети, ако българите ги няма бе хора!?Патриотизъм днес означава хвърляне на целия капацитет на държавата и нацията в усилие за спиране на смаляването на нацията и постигане на решителен положителен демографски растеж. Всичко което политици и феновете им пишат и говорят е глупава суета.

48

Миролюб

преди 14 години

Нека всички да направим правилния избор, да гласуваме за БСП и тяхната програма тогава ще сме добре

47

Анонимен

преди 14 години

Obeshtaniqta gi prawqt wsichki, no ne wsichki gi izpulnqwat, to nqma i kak da bude izpulneno wsichko. Za razlika ot drugite BSP pone se staraqt da naprawqt neshto, a ne kato Borisow samo da si gledat kefa i da igraqt futbol za smetka na horata.

fallback