Снимка: Булфото
fallback

Директорът на Националния исторически музей обави, че напуска БСП и се влива в редиците на ГЕРБ.

В писмо до медиите Божидар Димитров заявява, че винаги е бил против сродяването на червените с ДПС, защото „това ще завлече БСП в гроба”.

По думите му съюзът БСП–ДПС е "разушителен за България".

А иначе ГЕРБ вече започна да подрежда листите си за парламентарния вот и предложи на Божидар Димитров да е водач в Бургас.

Опонент там ще му бъде финансовият министър Пламен Орешарски, водач на листата на БСП.

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и организационният секретар на партията Красимир Велчев пък ще водят пропорционалните листи в два от столичните райони.

Цветанов застава начело на 23-ти МИР в София.

Той вероятно ще бъде и мажоритарен кандидат във Велико Търново, където ще застане срещу Андрей Пантев.

Срещу лидера на ДПС Ахмед Доган в Кърджали ГЕРБ изважда Вежди Рашидов както за мажоритарен, така и за водач на листата.

Тук от БСП ще се бори местният лидер на червените Милко Багдасаров.

До края на седмицата ще е ясен и окончателният списък с кандидатите на ГЕРБ за НС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

240

Анонимен

преди 14 години

ЗАЩОТО СИ ДАЛЕЧ ОТ ГРАДИВНОСТТА, ПО-СКОРО СИ БЛИЗО ДО ХАМЕЛЕОНЩИНА. КОЯ ПОРЕД БОЯ СМЕНЯШ,А? САМО СЪС БЛА-БЛА ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ. И НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ПРОБУТВАШ НА ХОРАТА ,ЧЕ НАШИТЕ ГЛАСОВЕ СЕ КУПУВАТ. ДОБРОВОЛНО СИ ДАВАМ СВОЯ ГЛАС ЗА "ЛИДЕР", ПОДОБНИ ТЕБЕ НЕ СА СЪЗДАЛИ НИТО ЕДНО РАБОТНО МЯСТО, НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е РАБОТА. ХРАНТУТИ ВИ ДЪРЖАВАТА И СИ ПЕЕТЕ "АЗ СЪМ С ТАЗ, КОЯТО Е НА ВЛАСТ". СВОЯ ГЛАС СИ ГО ДАВАМ, А НЕ ПРОДАВАМ И ТО ЗА ГРАДИВНИ ХОРА

239

Враг на 6-то Управле

преди 14 години

Нагаждач , доносник, клеветник , некомпетентен плагиат, небългарин, неблагодарник, лакомник, предател (дори и на довчерашните си господари), ***, синти , ХАМЕЛЕОН , сексексперт(?????!!!!!) , подлизурко....... МОЖЕТЕ ДА ДОБАВЯТЕ .....

238

Враг на Шесто на ДС

преди 14 години

Едно време Б.Димитров беше известен под името *** Хамелеона .За коѝ ли път се убеждавам колко мъдър е българският народ когата кръшава някого. *** точно съвпада с расовият (***) тип на Б.Д., а Хамелеона с вечното му нагаждане към околната среда.Преди при левите, а сега при десните. Как е възможно такова поведение? Помислете си дали можете да му вярвате .Друг е въпросът, че агентурното му минало е добре документирано .Доносник и клеветник. Чалга-историкът е некомпетентен , но не добре осведомените хора му се радват, като го гледат по телевизията и слушат колко са велики българите .Че са велики няма спор, но *** Хамелеона не е българин.Тоѝ e синти или рома . И затва е наѝ-подходящ за *** цар, а не за представител на българския народ.Не му вярваѝте братя ! Тоѝ ще ви излъже !!!

fallback