Снимка: БГНЕС
fallback

Изборната активност за страната към 13.00 часа е 19,32%, съобщи говорителят на ЦИКЕП Бисер Троянов.

Най-голяма активност са проявили към този час гласоподавателите от Разград - 26,35 на сто, следвани от избирателите в Търговище - 25,22 на сто.

Избирателната активност в Бургас до 13 часа е 20,6%.

До 13.00 ч. в област Монтана са гласували 18,78 на сто от избирателите.

Изборният ден за евродепутати в Плевенско протича спокойно,до 13.00 ч. са гласували почти 19 на сто от избирателите.

В област Добрич досега са дали гласа 22.23%.

Към 13 ч. в област Сливен са гласували около 17 на сто от избирателите.

Най-ниска е все още избирателната активност в 24 РИК-София - 14,80 на сто, информира Троянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

koko

преди 14 години

20% ?!!!Това е първата голяма лоша новина от поредицата лоши новини за следващите няколко години. Губим го това парче земя. Ще има на дърти години да се скитаме по света немили недраги.

24

Гласувай с №5

преди 14 години

Отговорът за кого да гласуваш се крие в написаното от теб ! Не споменаваш нищо лошо за АТАКА ...Те не са те излъгали с нищо нали !? Остави настрани глупостите,които пишат и говорят за тях платините медии ! В МОМЕНТА В ЦЯЛА ЕВРОПА ХОРАТА ГЛАСУВАТ МАСОВО ЗА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИТЕ СИ ПАРТИИ ! Видя ли вчера какво стана в Холандия ?Нали искате да сме като Европа ? Защо тогава се чудиш за кого да гласуваш !? Ако и тях не харесваш - зачерквай всичко,но ГЛАСУВАЙ !

23

dimo

преди 14 години

do "до Dimo и като него"хубу де, гласувах за сдс, напраиха коалиция с дпс, гласувах за ндсв, напраиха коалиция с бсп и дпс... не променя нещатата някак. Да гласувам за яне, или бойко /опази Боже/ и те пак ше се коалират с дпс /на бас ;)/ да знам че евровота се гласува за човек не за партия, но като им погледна мазните физиономии по билбордове и банери ми се драйфа. Съжалявам, против всички кандидати съм. И да отида на избори ще пусна празна бюлетина

fallback