25

koko

преди 14 години

20% ?!!!Това е първата голяма лоша новина от поредицата лоши новини за следващите няколко години. Губим го това парче земя. Ще има на дърти години да се скитаме по света немили недраги.

24

Гласувай с №5

преди 14 години

Отговорът за кого да гласуваш се крие в написаното от теб ! Не споменаваш нищо лошо за АТАКА ...Те не са те излъгали с нищо нали !? Остави настрани глупостите,които пишат и говорят за тях платините медии ! В МОМЕНТА В ЦЯЛА ЕВРОПА ХОРАТА ГЛАСУВАТ МАСОВО ЗА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИТЕ СИ ПАРТИИ ! Видя ли вчера какво стана в Холандия ?Нали искате да сме като Европа ? Защо тогава се чудиш за кого да гласуваш !? Ако и тях не харесваш - зачерквай всичко,но ГЛАСУВАЙ !

23

dimo

преди 14 години

do "до Dimo и като него"хубу де, гласувах за сдс, напраиха коалиция с дпс, гласувах за ндсв, напраиха коалиция с бсп и дпс... не променя нещатата някак. Да гласувам за яне, или бойко /опази Боже/ и те пак ше се коалират с дпс /на бас ;)/ да знам че евровота се гласува за човек не за партия, но като им погледна мазните физиономии по билбордове и банери ми се драйфа. Съжалявам, против всички кандидати съм. И да отида на избори ще пусна празна бюлетина

22

до Dimo и като него

преди 14 години

Вие още ли не сте разбрали, че като не отидете да гласувате гласът ви се разпределя в полза на партиите, които реално не харесвате !? Още по-лошото е, че за ДПС гласуват НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ТУРЦИТЕ И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ *** ...КАТО НЕ ГЛАСУВАШ ТИ ПОМАГАШ НА ДОГАН !!!ДПС си има твърд електорат около 500 000 избиратели . Ако разбираш поне малко от математика сам можеш да схванеш, че едни проценти ще получи Доган, ако гласуват примерно 2 000 000 българи и друг, ако гласуват 5 000 000 !Разбираш ли ?

21

Анонимен

преди 14 години

Сигурен съм че ако България пак попадне в същите ръце, дори и на другите избори да имате желание да гласувате вече няма да има смисъл...

20

heming

преди 14 години

Родолюбец си ти ама друг път. Истинският родолюбец защитава интереса на страната си и не му е все тая кой ще го управлява.

19

мотив

преди 14 години

Турците и *** са по-мотивирани , мотивацията е ресурс , и печели по-мотивариния, един ден ще ни владеят а ние ще станем роби.

18

до Родолюбец

преди 14 години

Ти или се шегуваш, или не живееш в България ! Излишно е да те убеждавам, че е важно да гласуваш ... Само ще ти кажа, че тъй, както си живуркаш блажено да не стане един ден да се събудиш в собствения си дом, но вече в чужбина ...?!Питай сърбите от Косово за какво става въпрос ...

17

kewl

преди 14 години

"да гласувам срещу всички"?Това не е детска игра, че да можеш да играеш "срещу всички". Избираш тези, които най-добре се вписват в представите ти за по-добро управление. Не е нужно да пасват на 100%, нито дори на 75% с представите ти. Просто отиди и подкрепи някого, различен от ДПС, защото ако не гласуваш, то, ти освен, че не гласуваш "срещу всички", ти реално гласуваш за ДПС.Като не гласуваш - друг гласува вместо теб и може да не гласува както ти би искал...

16

dimo

преди 14 години

хубу де, сички викат гласувай гласувай. А като искам да гласувам срещу всички, а няма такъв вариант, защо да ходя на избори? Няма партия или човек за който бих гласувал! Докато не се появи партия или човек с ясна програма, и направи така че да му повярвам, аз не мисля да се разкарвам и да пускам празна бюлетина..

15

Анонимен

преди 14 години

Всъщност избирателната активност е по-висока,защото реално избирателите са към 6 милиона ,а не 6 и 700 хиляди.Това е така ,защото много хора ги водят за живеещи тук,а те отдавна са в чужбина.Даже като гласувах видях една съседка да се води под моето име,а тя от 10 години е в САЩ.

14

Родолюбец

преди 14 години

България от 10 ноември 1989 година е демократична страна, а от наколко години сме си в Европа.Тоест няма накъде да стане по-добре. Процесът е приключил! Всички партии изпращат най-умните и най-трудолюбивите си хора,така че е все едно кой ще ни представлява в Европа. Пак казвам , че просто по-добре си починете, че утре сме на работа и оставете нашите майки и бащи да свършат това неприятно задължение. Нали и те трябва с нещо да са полезни.А за нас остава най-сладкото-да се гордеем, че сме Българи!

13

BG

преди 14 години

Не са виновни турците. Доган ги капсулира и изолира, за да им е "единствен бащица". Докато не се смаже тази гнусна змия - все ще е така.

12

БГ

преди 14 години

Гласувайте! Не оставяйте пенсионерите и малцинствата да решават вместо вас, а вие само да мрънкате !

11

Обединение

преди 14 години

Ти да не мислиш, че само турците бачкат в България?Наистина, в много от източните райони по полята работят много турци, но и много българи.Атака никога не е привиквала към расизъм и ксенофобия на социално ниво. Действително има възгласи "Турците вън", но това са възгласи насочени към ДПС-мафията, но не и към обикновения български турчин.В плана на Атака има точка, която обединява всички български граждани без значение етнос и религия. Както и да е....

10

Анонимен

преди 14 години

Kolko ot 4lenovete na Ataka sa saglasni da smenjt horata ot snimkata na poleto.Samo s veene na znamena ne stava .Njkoi trjbva i da ba4ka

9

heming

преди 14 години

Ако младите хора не упражним правото си на глас, утре никой от нас няма право да се оплаква от каквото и да било. ***, турци и пенионери ли ще ни изберат управниците бе хора. Всеки седнал да псува държавата, да си прави планове да емигрира и все по малко хора си дават сметка, че главните виновници за положението в което се намираме сме си самите ние.

8

p

преди 14 години

до:goshoСлед като прочете първия ми коментар,смяташ ли че не съм гласувал ?Ако можех 10 пъти да гласувам нямаше да се поколебая ;)

7

sinio

преди 14 години

ottuk do filipinite-samo sinite-nomer 11 ;]

6

анонимен

преди 14 години

Пуснали си душичките бюлетината за агата и отишли да копат тютюна и да чакат михаля да им помогне.