Снимка: БГНЕС
fallback

„Имаме доказателства, че подписката за самостоятелно явяване на изборите на СДС е извършвана в ромските махали на Айтос, Разград и Търговище от ДПС“, заяви пред БНТ лидерът на СДС Мартин Димитров.

От 18 000 подписа 4000 се дублират с ДПС, добави Димитров.

Според него печатът на партията си е в централата, а печатът, с който Пламен Юруков и Пламен Радонов са подали документите на СДС в ЦИК, е фалшив.

С него са теглени и 50 000 лева от сметката на партията за регистрацията.

Води се война срещу СДС, а не в СДС, категоричен е Димитров.

"ДПС се чувства застрашено, защото, както се оказва, ГЕРБ не може сама да състави правителство и целта е да бъдем елиминирани служебно. И така ГЕРБ да бъде поставен в кръгова отбрана. Защото в противен случай ще бъде потърсена сметка за изгубените пари по европейските фондове и състоянието на обществото", добави лидерът на СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

съратник

преди 15 години

В момента едно е ясно, да се спрат всякакви крамоли / това е работа на политиците, но не да ги изявяват медиино/ за да се постигнат добри резултати от демократите и да се подкрепи политичаска партия ГЕРБ. Това е приоритет и всичко остава на заден план.Демократите трябва да влезат в управлението. Хубава или лоша, но тя дава свобода и носителите на тази светлина са СДС .Никога , ама никога не се хвърля кал върху свои. Всяко семейство си има вътрешни недоразумения, но никога не ги изнася на показ. Пилцете се броят на есен и ще дойде видов ден. Ще се управлява с ГЕРБ.

35

Мк

преди 15 години

Ей, престани да си постваш простотиите на всяка статия!НЕ СА БИЛИ РАМО ДО РАМО И НЯМА ДА БЪДАТ! За разлика от СДС/ДСБ, другарите от БКП (а и новите им клонинги от атака и РЗС) са винаги рамо до рамо с доган. Не спите като гледам, май яко ви тресе шубето

34

преди 15 години

През Януари 1997год не бяха ли Костов /СДС/ и Доган /ДПС/ рамо до рамо на трибуната ??

fallback