Снимка: БГНЕС
fallback

"Никога не сме правили разделение между етносите в България. Ако някой се е засегнал, аз искам да се извиня, но уверявам, че никой от ГЕРБ няма визията, която вчера бе наложена в медийното пространство", обяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод разразилия се скандал около изказването на Бойко Борисов в Чикаго.

Цветанов добави още, че неговата партия не води никакви разговори с ДСБ за коалиране на предстоящите избори.

“ГЕРБ ще управлява самостоятелно и ще носи цялата отговорност за управлението на страната”, отбеляза дясната ръка на Бойко Борисов пред bTV.

Dnes.bg припомня, че Иван Костов също отрече да са водени преговори със столичния кмет за евентуална предизборна коалиция.

“На предстоящите избори ДСБ и ГЕРБ ще са конкуренти”, обяви лидерът на тъмносините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

141

преди 15 години

Съдейки по осакатените ви откъм мисъл писаници, ще се съглася с Боко, че никакъв *** не става от вас.Само, че тук се преструва, че много ни обича всички и мисли за нас как да ни оправи.Човека си е рикошет не от тоталитарно, ами чак от феодално време - то звания, то титли, то пъчене и перушина.Страната ни се управлява реално отвън и на тези които ни управляват оттам не им трябват знаещи и можещи хора, а най-обикновени гаулайтери да ни държат изкъсо.Това ви чака. щото сте лош, ама много лош матреал.

140

преди 15 години

Слушайте докрая бе хора. Юнакот рече, че американците не са по-умни от нас.По изборите от ромите получаваше поне досега доста гласове.Даже има един при него в СОС - Ил. Илиев, който потроши "Майбах" за 1 млн.Съвсем наскоро каза, че у Европарламента българите требе да вкараме колкото се може повече депутати.Как ще стане това не знам, защото според правилата, България има право на 17 депутата в Брюксел, но Биг Бос сигурно мисли, че ако гласуваме много сериозно за него могат да станат повече.

139

демократ

преди 15 години

каза истината човека, кво викате и кряскате лицемериза това бг е на това положение - дъртите *** гласуват за бсп-то и бг си седи все назаде еми така е то промити комунистически мозъцикво са сърдите прости хора сте гласувате все за едни и същи некадърници, но лошото е че ин адругите ги натрапватехващайте се за ръчичка и отивайте в гнилото се се ре ***, простаци, руски *** сте без достойнство и моралотврат

fallback