Снимка: Булфото
fallback

Воденето на народните маси не е лека работа. Не е работа за лаици, нито е работа за новоназначени комсомолци от Студентски град. Като организатори на тези митинги те носят отговорност за това, което става.

Това заяви червената депутатка Татяна Дончева след заседанието на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

Никой от парламентарната комисия няма правомощия да разследва, посочи тя.

Ако някой твърди, че има нанесени телесни повреди, трябва да се обърне към прокуратурата, допълни Дончева.

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков заяви, че до момента МВР не разполага с данни на протестиращи да са плащани пари с цел създаване на напрежение при протеста пред Народното събрание на 14 януари.

Миков е категоричен, че има остра политическа атака от страна на опозицията, която иска да ескалира обстановката и това личи от много факти. 

Протестът

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Mac

преди 15 години

"червената" депутатка Татяна Дончева! Правилно е да се пише в кавички, защото иначе от статията става ясно, че имаме нова раса в света - червенокожи :)

53

преди 15 години

В България само Татяна Дончева казва истини и на своята партия, които те не искат да чуят.

52

преди 15 години

Хирото танче *** работаа на БСПДобре чеси имаме деократичнимедии ,които се погрижиха да исъкратят изказването за полицията Но вече всички знаем ,че полицията е създадена не да пази отделният човек ,а общественият ред!!!!Танче тъпо барабанче не ставаш за нищо Добре ,че не стана кметица

fallback