Снимка: БГНЕС
fallback

„Смешно е да се правят промени в конституцията, за да може изборите да се проведат на една дата“, заяви министър председателят.

Сергей Станишев коментира аргументите за спестяването на пари за провеждането на изборите две в едно като най-несериозните.

По думите му провеждането на едни избори се равнява на 1 км от Южната дъга.

„Демокрацията е скъпо удоволствие. Ако някой иска да спестим пари, по-добре изобщо да не правим избори. Имаше такива периоди в българската история“, коментира още той.

Премиерът посочи, че спестяването на пари като аргумент за провеждането на изборите на една дата е неприемлив за него, но по другите аргументи може да се води сериозна политическа или юридическа дискусия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

136

преди 15 години

защо са ви избори в един ден за да може пожарникара(бойко( пак да купува гласове ааа и серго и бойко ***

135

Благой Благов

преди 15 години

Егати наглото изказване! Нали тези пари са дьржавни ,давай да ги харчиме без отчетно! Сьщо както едно време!Кой знае как са изхарчили 4 милиарда на края на годината за толкова кратко време! Голяма наглост!!!

134

nekorumpiran

преди 15 години

ако приемем, че у нас има 2000 съдии, то да се пресметне :а/ безусловната вероятност у нас да няма нито един корумпиран съдия ;б/ условната вероятност да няма нито един корумпиран съдия.отг. : а/ клони към 0 ; б/ при определени параметри клони към 1П.С. У нас няма нито един осъден съдия за корупция ... Дали наистина у нас няма корумпирани съдии ?

fallback