Снимка: БГНЕС
fallback

Сума между 350-400 лв. ще получат служителите на МВР допълнително, обяви вътрешният министър преди заседанието на Министерския съвет.

"Точният размер на сумата ще стане ясен в петък, но добавка със сигурност ще има", уточни Михаил Миков.

Вътрешният министър заяви, че за търсене на финансов ресурс е ангажирано включително и правителството.

"Сумата ще бъде еднаква за всички служители на МВР", категоричен бе той.

"Всеки гражданин е свободен да пуши и да пие минерална вода. Разбира се, пак повтарям, държавните служители, приемайки да служат на държавата, са приели и финансовите й възможности", каза още Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Коко от цирк БУШ!

преди 15 години

За 2008 г. в Министерството на правосъдието всички служители, включително униформената охрана и чистачките получиха 13-та и 14-та заплата, както и едни допълнителни пари - антикорупционни?! За размера на сумите....В началото на 2009 г. ще получат още едни 1 200 лева, т.нар. останали коледни добавки! А ако бяха да протестират, колко ли биха им платили?За 2008 г. в Министерството на вътрешните работи изплатиха 12-сет заплати! За размера на сумите....А за премиитеизкарани с пушене и минерална вода е ясно!Пита се в задачата: на коя държава служат полицаите от МВР и на коя държава служат държавните служители от Министерството на правосъдието? За какви 5 лева ставаше на въпрос?

82

Дани

преди 15 години

Станишев в днешното си интервю изтъква как и той раздал 13-та заплата в МС, защото служителите му вършели "много сериозна работа". "Достатъчно е да ви припомня, че ако не беше огромният, извънреден труд на Народното събрание през 2005-2006 г., просто нямаше да се справим и да изпълним европейските критерии. Вие знаете ли каква работа е това?" Как не ги е срам тези *** в Парламента и МС? А Станишев, как мислите дали го е срам?

81

7373

преди 15 години

ще пием ли вода в неделя?

fallback