Снимка: БГНЕС
fallback

"Не възнамерявам да се кандидатирам за лидер на СДС".

С тези думи лидерът на синята партия се е обърнал днес към съпартийците си на Националния съвет на СДС.

Пламен Юруков изтъкнал два аргумента за намерението си.

Първият – че компроматната война, която се води срещу него, нанася много негативи и щети на СДС, въпреки че той е убеден, че е чист като бизнес, поведение и политик.

Вторият аргумент бил, че не срещал по време на обиколките си в страната безрезервна подкрепа.

Досега има три кандидатури за поста – на депутатите Мартин Димитров и Иван Сотиров и на кмета на Кюстендил Петър Паунов.

Вътрешните избори са насрочени за 14 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

антикомунист

преди 15 години

Мина ви времето на лъжците от СДС (ДСБ). Мина времето и на сегашните управляващи. Хората просто не ви искат. И вместо да плещите лъжи и глупости и да грабите, заровете си главите в пясъка и не се показвайте на никой. Платените поплювковци на СДС и Костовото ДСБ няма да успеят в непосилната си задача да изтеглят от политическото бунище всете изчезнали партиики. За щастие тия никога няма да влезат в парламента. Дрогото най-голяма щастие за хората ще бъде като изхвърлим от властта сегашната турско-комунистическа върхушка БСП-ДПС-НДСВ.

21

ВРАГ НА КРАДЛИВИТЕ

преди 15 години

КОСТОВ В СПАСЕНИЕТО И НАДЕЖДАТА БЪЛГАРСКА ! ЖИВ И ЗДРАВ ДА НИ Е ! АМИН !

20

Haho

преди 15 години

Костов направи много за България и винаги ще *** уважавам за това. Но Костов се самозабрави в един момент, повярва че като Икар ще стигне до слънцето и царят го приземи бързо-бързо. В един момент стана твърде високомерен за обикновентите хора, тези, които стояха пред Народното събрание, за да прогонят Виденов. Същите те после стояха безработни от стотици закрити предприятия по времето на Костов, а той не им съчувстваше, а напротив бе арогантен. Това на фона на крадящите му съпартийци, съвсем отварати народа. А когато от СДС почнаха да се люспят и самоизяждат положението стана самоубийствено...

fallback