Според Станишев Бойко Борисов има проблеми с нервите. Снимка: БГНЕС
fallback

“За пореден път Бойко Борисов иска да струпа всички свои нерешени проблеми на главата на правителството”, обяви премиерът Сергей Станишев в поредната словесна престрелка между ГЕРБ и правителството.

“Дебатът, на който поканих столичния кмет, не е дебат за софийското управление. Аз го поканих на дискусия за бъдещето на страната, за икономическите виждания и програмите”, допълни още министър-председателят.

Според Станишев, тъй като ГЕРБ има претенцията да е алтернатива на управлението, трябва да представи възгледите си по отношение на икономическата, данъчната и външната политика на страната.

Премиерът не се ангажира със срок за провеждането на дебат между него и Бойко Борисов. Той препоръча на столичния кмет първо малко да се овладее, защото изпускането на нервите не говори добре нито за човек управленец, нито за политик.

Преди ден столичният кмет препоръча на бизнесмените, влизащи в новоорганизираната структура на ГЕРБ да поставят лозунг "Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

преди 15 години

Народа... към Борисов и Станишев и другите клоуни ... спрете се вече че дразните всички около вас ! Направете нещо и за хората стига сте градили имиджи. *** мутри и политически палячовци !!!!!

76

преди 15 години

Защо изобщо се занимава с кмета!?И какво има да се обяснява с него!?Всеки си има ресор!И да си изпълнява задълженията!Тия го обърнаха на биг брадър!!!

75

преди 15 години

И двамата са лукови глави и само ни занимават с глупости!

fallback