Снимка: БГНЕС
fallback

Милион и 53 хиляди българи са подписали "заповедта за уволнение на правителството", обяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на Кръглата маса на десните партии днес в София.

Подписите са събрани в периода 6-20 септември в областните и по-малките градове.

Според данните, представени от Цветанов, в София са събрани над 200 000 подписа, в Пловдив – над 90 000, в Бургас – над 50 000, над 40 000 – във Велико Търново.

„Броят на недоволните от днешното управление българи е много по-висок от броя на подписаните „заповеди за уволнение“, но ограниченото време, с което разполагахме, и желанието ни да не бъдем агресивни спрямо гражданите, не ни дадоха възможност да достигнем до всички, които искаха да се включат в подписката“, заяви председателят на ГЕРБ.

Цветанов отбеляза, че съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии.

“Дали сътрудничеството ни ще продължи и в бъдеще, зависи от избирателите. Затова ние не искаме да предопределяме техния избор, като предварително се договаряме за обединение и общи листи“, отбеляза Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

brigante

преди 15 години

то триглав змей така не се убива:))))))))))))))първо трябва тримата братя да се съберат(народа ни да се сплоти)второ то си трябва и смелост:)и решителност да се направи избора(да се иде да се гласува)...единият брат(най-големият) попитал:но при наличието на над 20 партии възниква въпроса: ам за кой? най-малкият казал: аз ще ида да го разбия тоз триглав змей...познайте кой бил малкият брат хахаха това бил недоносчето бойко борисов:)))))))) хах,омръзна ми да пиша тъпотии затова спирам,но вотът ни приятели ще се разпилее за жалост...не за друго,ами щото има все още много алчни хора за власт,която не е за тях,ама те са гладни и затова аз лично ще им дам тази възможност да хапнат:)))) който ще да е! важното е,че аз съм си умен и красив:)

105

преди 15 години

Аз също ще призова да се гласува на следващите избори, но за съжаление не мога да дам алтернатива за кого :((((...... И това за съжаление е най-лошото. ВАЖНОТО е ДПС да не участва в управлението.

104

bb

преди 15 години

Само мандатоносителят Ахмед Доган не отиде заедно с първите държавни мъже във Велико Търново, за да отбележи стогодишнината от провъзгласяването на независимостта на България. За да отдадат почитта си пред делото на първия български цар Фердинанд и правителството на Александър Малинов, в старата българска столица вчера се събраха президентът Георги Първанов, премиерът Сергей Станишев, шефът на парламента Георги Пирински, внукът на Фердинанд Първи и лидер на НДСВ Симеон (Втори) Сакскобургготски, много депутати и дипломати. Коалиционните партньори от ДПС бяха представени от заместничката на Доган Емел Етем и от набедения за връзки с Коце Маца Камен Костадинов.

fallback