Снимка: БГНЕС
fallback

Атака и партия Ред, законност и справедливост ще подготвят доклад за най-корумпираните политици в страната, каза лидерът на РЗС Яне Янев.

Документът ще пишат експерти и на двете партии и той ще бъде изпратен в Европейската комисия.

В доклада „Най-корумпираните политици“ ще бъдат включени сделките, които са ощетили държавата, допълни лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

По думите му, такава сделка е и продажбата на БМФ, която е на много по-ниска от пазарната цена.

Двете партии вече са определили Топ 10 на най-корумпираните политици.

В десетката влизат: Симеон Сакскобургготски, Ахмед Доган, Георги Първанов, Румен Петков, Йордан Цонев, Пламен Орешарски, Нихат Кабил, Асен Гагаузов, Емел Етем и Милен Велчев.

Волен Сидеров е изпратил писмо - покана до лидерите на другите опозиционни партии за среща във вторник, на която да се обсъдят общите им действия. Това не означава коалиция, а общи синхронизирани действия, които в момента са необходими, обясни Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

HARD ROCK

преди 15 години

Прав си Стояне, в народопсихологията ни са залегнали въпросните отрицателни черти от характера на българина, които така силно те възмущават. Все пак нека бъдем по снизходителни и да проявяваме повече търпение към хората, да им казваме истината в очите , а не да ги отблъскваме с подобни изказвания като твоето. Нека да не забравяме на какви изпитания беше подложен българския народ само през последните 100 години непосредствено след Освобождението - 2 национални катастрофи, последвани от комунизъм, впоследствие и бедствието либерална демокрация. Наистина по-старите поколения все още изпитват чувството на страх от свободното изразяване на собственото мнение, но да се надяваме, че младите хора, необременени от политическите агитации на комунистите ще дадат подтик на страната ни към по добро. Това са младежи като Димитър Стоянов с активна гражданска позиция , които заслужават уважение. Все повече срещам млади , а и хора на средна възраст у които отсъстват напълно гореспоменатите от теб завист , злоба и алчност, черти така присъщи на мнозинството от така наречените днешни политици, като тези отрицателни качества се открояват с най пълна сила в политиците от терористичната, антиконституционна, антибългарска, антихуманна, крадлива, престъпна, злонамерена шайка ДПС !!!

63

stoqn

преди 15 години

Какъвто е народа, такива са и управниците му! Някой от вас може ли да каже,че никога нищо не е откраднал през живота си?.. Не мислете,че оправдавам ония кожодери от правителството... Въпросът е: ЗАЩО е така? Защото не сме народ, а ***!.. В трудни времена народите се обединяват в името на целта. При нас това го няма... Ние сме завистливи, злобни и алчни! Окото ни все в чуждото.. И докато сме такива, честни управници няма да имаме! Това отдавна съм го разбрал и затова нямам щастието да живея в България, но пък имам всичко останало....

62

A

преди 15 години

Не съм атеист, а православен. А и казвам това, което съм прочел от много източници. Никой не обиждам и се надявам това последното което го пишат да не се сбъдва. Защото май ме е хванала вълната за 2012 година.

fallback