Георги Първанов назначи нов посланик в САЩ. Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Георги Първанов освободи Елена Поптодорова от поста извънреден и пълномощен посланик на България в САЩ.

На нейно място ще бъде назначен Лъчезар Йорданов Петков, предаде БГНЕС.

До момента Петков е работил като директор на дирекция “Човешки ресурси”в Министерство на външните работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

преди 15 години

Имам въпрос: ихте ли обяснили с прости думи,този директор на "Човешки ресурси" какво разбира от Дипломация и колко езика владее. Може би тогава по-добре да изпратим чистачката, стрина Гицка?

20

кики

преди 15 години

Дълбоко ме смути онзи филм, който не е направен с любов към България, който е част, щрих от антибългарска кампания, която не знам кой и с какви цели е провокирал-каза Гоце,взе пушката и се прицели към вързана лисица за бора....Спокойно социалисти,спокойно - вота няма да мине и вие ще сте вечно на власт....

19

БЪЛГАРИН

преди 15 години

Всичко е нормално, господин президент, спокойно... всичко е наред... има заговор срещу вас и България, цял свят ни мрази и преследва, цял свят ни плюе, нас, най-кадърните и талантливите... най подредените и най човечните... смях в залата... в България всичко е перфектно без съмнение... заговор... ама вие, господин президент, едва сега ли го разбрахте... вижте си поданиците... кога най накрая ще разберете... всичко е OK, всички са доволни, затова бягат от държавата ви... изградена за... мутри, мафиоти, пачаври... и всякакви елементи на благополучие... САПАРД... благополучие... ФАР... благоденствие... Българио, ти си земен рай... за... за кого, господин президенте, вашата държава е рай??? Като си отговорите ще сте наясно кой и защо ви крепи още!!!

fallback