21

преди 15 години

Имам въпрос: ихте ли обяснили с прости думи,този директор на "Човешки ресурси" какво разбира от Дипломация и колко езика владее. Може би тогава по-добре да изпратим чистачката, стрина Гицка?

20

кики

преди 15 години

Дълбоко ме смути онзи филм, който не е направен с любов към България, който е част, щрих от антибългарска кампания, която не знам кой и с какви цели е провокирал-каза Гоце,взе пушката и се прицели към вързана лисица за бора....Спокойно социалисти,спокойно - вота няма да мине и вие ще сте вечно на власт....

19

БЪЛГАРИН

преди 15 години

Всичко е нормално, господин президент, спокойно... всичко е наред... има заговор срещу вас и България, цял свят ни мрази и преследва, цял свят ни плюе, нас, най-кадърните и талантливите... най подредените и най човечните... смях в залата... в България всичко е перфектно без съмнение... заговор... ама вие, господин президент, едва сега ли го разбрахте... вижте си поданиците... кога най накрая ще разберете... всичко е OK, всички са доволни, затова бягат от държавата ви... изградена за... мутри, мафиоти, пачаври... и всякакви елементи на благополучие... САПАРД... благополучие... ФАР... благоденствие... Българио, ти си земен рай... за... за кого, господин президенте, вашата държава е рай??? Като си отговорите ще сте наясно кой и защо ви крепи още!!!

18

888

преди 15 години

То не беше Гоце съм, не съм Гоце, ходил съм за лов, не съм ходил, пертол от Садам, писма до Милошевич, Р. Петков незаменим, незабавно го сменете, за НАТО, против НАТО, осведомен съм, не съм осведомен и т.н. и т.н.Гоце е един многоприказващ,но нищо неказващ ,противоречащ сам на себе си малък Андрешко... Нали знаете по дрехите посрещат, по ума изпращат.

17

пепи

преди 15 години

Ех, младежи и девойки в България, хубав президент сме си спретнали! И такова хубаво правителство направи! Пък и партията реформира!Ех, за жалост не мога да запея онази песен...Комунизмът си отива... Спете спокойно деца!

16

лелееее

преди 15 години

Сниши се доземи наш Гоце, та бурята да отмине: някой да помни, че президентски авери бяха замешани в доклада на ОЛАФ, че лично президентът им осигурявал чадър? Не, нема такова нещо: Гоце даже призова аферистите да бъдат най-строго разследвани и народецът остана с впечатлението, че всичко е ОК, а Гоце пак излезе сух от тресавището. Бравос, и той ни е лъжльо и мошеник от класа, наша гордост е той, почти като бай Тодор го бива туй момче от Сирищник! Бравос още веднъж! Да живей! Уррраааа!

15

от чужбина

преди 15 години

Бързат да не се затрият кгб комунистите.Във всяка чужбина консул или посланник ,та Гоце и да си отиде до година ,поне кгб,следа оставя след себе си по света !Аз не знам ,защо не ги сменят всички от рода посланници и консули ,като не само ,че са боси ,ами митливи и престъпни,Дано дочакам момента да се изчисти ком.*** кгб,дипломати !!!!!

14

преди 15 години

А, БРЕ ГОЦЕ, ГОЛЯМ *** СИ, БАТКО

13

преди 15 години

Бе вие пак се благодарете че не е назначил портиера си за посланик или пък някоя по-засукана журналистка. Дано поне новия посленик знае английски, че толкова посланици ги пращат голи и боси и после в посолствата ни по света създават специални щатове които да учат дипломатите да разбират какво се говори по тамошната теле визия, ане само да щъкат по моловете..... Смях, дами и господа, смях!

12

преди 15 години

По Конституция и по закон президентът само издава указ за назначаване. Предложението се прави от правителството. Президентът е длъжен да го изпълни. Същото се отнася и до нограждаванията с ордени. По своя инициатива президентът може да награди само с плакет Така че когато решите да ругаете - правете го по точната цел!(Не че защитавам когото и да е!)

11

към 10ти

преди 15 години

тихо турчин!

10

преди 15 години

Абе като станете президенти ,тогава давайте акъл бе смотан,ци

9

ranarsa

преди 15 години

Притеснявам се за госпожа Поптодорова се да неостане без работа.Най-добре Гоце да я направи съветничка,както Филип Боков,Росен Карадимов,Венци Коня и др.

8

оксиморон

преди 15 години

Ченге - дипломат.

7

макавели

преди 15 години

мноо скоро ще гледаме оште един театър,боико и компания

6

Само Атака

преди 15 години

Гоце,Гоце, голяма глупост направих като гласувах за теб. Не мога да си го простя ,защо аз отявлен демократ гласувах за теб. Абе не исках пак да гласувам за бат Петьо -зъбльото.Сега разбирам че си един головодник.

5

макавели

преди 15 години

този 4овек за миг неспря да се излага и колкото по близо е краят толкова пове4е се 4уди ква дивотия да измисли и все неможе и неможе да се впише като президен на та държава ама и него го командват отгоре ,гоцето милия той

4

преди 15 години

От директор хоп посланник ! Какви човешки ресурси ,какви 5 лв ????Стига наглост на президента и неговата щедрост за назначения и медали !той президента ни е отдавна за смяна ,седнал да назначава !

3

makaveli

преди 15 години

parvanov e napravo za trepane zaedno sas stani6ef ,tozi motoriziran gei dokara balgariq do tam da sprat parite ,ama nai golqmata zabluda za mnoo hora e 4e neznaqt kakvi pari se vartqt v balgariq ,kato godi6en oborot ot danaci i tem podobni,tova sa okolo 7 miliarda evro po posledni iz4isleniq na nqkla si agenciq no vsa6tnost sa pove4e

2

rodolubec

преди 15 години

VMEST DA KADRUVA , PARVANOV MOJESHE DA SI PODADE OSTAVKATA ! SLED TAKAV REZIL SAS SPONSORA LIUDMIL STOIKOV ZARADI KOITO NI SPIRAT MILIARDI OT ES , NAI DOBRIAT VARIANT E IZVINENIE PRED NACIATA I OSTAVKA !