Снимка: Булфото
fallback

НДСВ има ясната воля, конкретни инициативи и ще участва активно във всички мерки, инициирани от коалицията,  каза лидерът на партията Симеон Сакскобургготски след разширеното заседание на политическия съвет на тройната коалиция, предаде пресцентърът на НДСВ.

Симеон Сакскобургготски оцени форума в Банско като откровен и конкретен, с цел постигане на резултати. Вчерашните и днешните дискусии бяха много откровени, конкретни и с цел да се постигнат резултати.

Това каза лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски по време на пресконференция в рамките на срещата на тройната коалиция в Банско.

Докладът на ЕК е обективен. За българските граждани е важен резултатът, който ще се постигне, а не да се удовлетворят желанията на Брюксел, подчерта Симеон Сакскобургготски.

По думите му, някои от критиките трябва да бъдат анализирани по сериозен начин – като изтичането на информация, купуването на гласове, което се разглежда като форма на курупция.

НДСВ има ясната воля и се включва във всички инициативи на коалицията. Това е целта на една трайна коалиция, в която всеки един от участниците да допринася за резултатите от управлението, каза още лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски.

Той подчерта, че Движението което оглавява, винаги подхожда отговорно, защото коалицията е не просто тройна, тя е и трайна.

Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски призова ситуацията след доклада на ЕК да не се драматизира, а да се работи упорито за преодоляване на критиките към България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Галена

преди 15 години

*** СИ,СИМЕОНЕ,ЗАЩОТО ТЕЗИ ДЕТО ТЕ ПОСРЕШНАХА С ЦВЕТЯ МОГАТ И ДА ТЕ ИЗПРАТЯТ И С НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО И ЕВРОПАТА ТЯСНА ДА ТИ СЕ СТОРИ,А ГОНЕНЕТО ОТ КОМУНИСТИТЕ КАТО ХУБАВ СПОМЕН ОТ МИНАЛОТО.

13

аноним

преди 15 години

калине,*** си доизкарай третото отделение, па тогава се опитвай да пишеш. Нарочно те пиша с малка буква - голяма не заслужаваш.

12

преди 15 години

Калинчо научи българския правопис. Според това излиза, че по български език и литература си средняк.На всичкия този интелект си седнал акъл да даваш. Сигурно мислиш с мозъка на костите на краката.

fallback