Снимка: Булфото
fallback

След като сутринта обяви, че лидерът на СДС е свързан с мафията и контрабандата на кафе, сега Яне Янев заяви, че Пламен Юруков е човек на ВИС-2.

Изключеният снощи от ПГ на ОДС депутат каза, че Юруков има съмнително минало преди да се захване с политика, а свързаните с него групировки вече са превзели СДС.

Янев посочи, че като народен представител не е прощавал на никой, за който е имал достатъчно информация, че е имал връзки със съмнителни структури.

Той каза, че се чувства облекчен и удовлетворен от решението на ОДС за изключването му от парламентарната група.

"Това решение обаче е юридически нелегитимно, тъй като споразумението за ОДС е подписано от други лидери", допълни лидерът на "Ред, законност и справедливост".

Янев обясни, че досега много пъти е искал да напусне парламентарната група, но не го е направил от лоялност към избирателите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

сали

преди 14 години

Яне твоите хора с гласуването си участват яктивно в унищожаването на града /парка си отиде,зелените площи по селаята , а ти нищо не правиш ,бягаш от града !!до общинските съветници от РЗС !!!!ДЕКА СТЕ ???яне що стана с това предложение !!1. РЗС предлага ОбС-Сандански да вземе решение за 20-годишен мораториум върху всякакъв вид разпоредителни сделки, заменки и строителство в парка на града, междублоковите пространства и зелените площи.

42

WC

преди 14 години

Яне Янев се облекчи...и после като се размириса!!!

41

стоян

преди 14 години

До главния прокурор на Република България бул. Витоша 2 София код 1 000 Копие : Областен управител на Благоевградска област Окръжна прокуратура - гр.Благоевград Районна прокуратура - гр.Сандански Господин Главен прокурор, Многократно сме Ви сигнализирали за кражби на Държавни и общински имоти в община Сандански ,но за сега видим резултат няма ! Изпращаме Ви нови и нови факти за нови и нови грабежи ! Малко история нотариален акт за констатиране правото на собственост върху недвижим имот 99 том рег.3932 дело 364 от 2 000 год.На основание чл.483 от ГПК ,признавам Интерхотел Сандански България АД гр.Сандански за Собственик на следния недвижим имот :Дворно място тенис корт с площ -4.117 дка намиращ се в гр.Сандански извън регулацияа м.Бански път по АДС 4.030 дкаПри съставянето на акта се представиха следните документи удостоверяващи правото на собственост и изпълнение на особените изисквания на закона : акт за държавна собственост 2345/1.08.1995 год. и т. н. .....................................Чл. 483. Когато собственикът на недвижим имот няма документ за правото си, той може да се снабди с такъв, след като установи с надлежни писмени доказателства пред нотариуса своето право.(Ал. 2 изм. - ДВ, бр. 124/97 г.) Ако собственикът не разполага с такива доказателства или те не са достатъчни, нотариусът извършва обстоятелствена проверка за придобиване собствеността по давност чрез разпит на трима свидетели, посочени от кмета на общината, района или кметството или определено от него длъжностно лице, в чийто район се намира недвижимият имот. Свидетелите се посочват по указание на собственика и трябва по възможност да бъдат съседи на имота.Въз основа на доказателствата по ал. 1 и 2 нотариусът се произнася с мотивирано постановление. Ако с него правото на собственост се признава, нотариусът издава нотариален акт на молителя за собственост върху недвижимия имот.Чл. 484. Нотариалният акт по предходния член трябва да съдържа:а) указанията по б. "а", "б", "д" и "е" на чл. 476;б) името, презимето и семейното име на собственика, а така също и занятието и местожителството му, ив) точно описание на недвижимия имот, с посочване на границите и местонахождението му.При издаване на този нотариален акт не се спазват разпорежданията на чл. 474, ал. 4 и 5, 475, 478 и 479. След малко размисъл какво се получава че Интерхотел Сандански България АД е придобил държавен терен по обстоятелствена проверка !! Разпоредете проверка !Стоян Стоянов Гр.Сандански Област Благоевградска

fallback