Доган предизвика Бойко за Сарая. Снимка: Булфото
fallback

Лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган допусна екип на столичен вестник в т.нар. Сарай в елитния столичен квартал Бояна.

Имотът е регистриран като 4-звезден хотел на името на фирмата "Делта епсилон", собственост на Красимир Дюлгеров и Румен Асенов.

На въпроса защо никой досега не е казал, че това е хотел Доган отговаря: Ами никой не е питал.

"Това е неформален клуб "Витоша", в който не всеки може да влезе. Има и членски внос, който е тайна", казва с усмивка Доган и не може да се разбере дали се шегува или говори сериозно.

Във фоайето на хотела под часовника има голяма икона на "Свети Георги победоносец", покровител на имота.

В двора има бял паун, който гордо се разхожда из градините.

В градината има и парник за тропически растения. Когато репортерите на в. Труд поискали да видят барбекюто преди кметът на столицата Бойко Борисов да го е бутнал, Ахмед Доган казва: Да дойде, ако му стиска.

Лидерът на ДПС казва, че овчарското куче, което е получил през 2004-та година от Борисов за рождения си ден работи по специалността си - охранител.

„Изкарва си хляба като охранява стадо. Нали е овчарско куче“, подчертава още лидерът на Движението за права и свободи.

Ахмед Доган признава, че се занимава с бизнес. "Не е тайна, че се занимавам с бизнес, но не с рекет, комисионерска дейност, продажба на наркотици, оръжие и пр.

Не се притеснявам от нищо, което правя", казва още Доган и съобщава, че в най-скоро време ще организира в градината в "Бояна" специална пресконференция, за да задоволи любопитството по финансовите въпроси и по всички останали теми.

Ахмед Доган посрещнал репортерите с атеве - високопроходимо бъги, което редовно кара в елитния столичен квартал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Пинокио

преди 15 години

Не разбирам как някои хора още вярват, че "стратегията" на Доган е негово лично дело. Всенародна тайна е, че всеки негов ход и всяка негова дума се контролира от турското разузнаване. Човека си е само една марионетка на турските интереси в България. Освен това, факта, че се е задържал 18 години в политиката не е заради някакви способности и "политика". Пичината са 6-7 % етнически вот. Всичко за тези 18 години освен явлението "Доган" е политика. Нормално е да се сменят политиците и интересите на хората. Естествено е също когато няма реална демокрация а "вот на етническата омраза", да си имаме "партия" с 6-7% стабилен електорат. Този електорат гласува не за политически идеи, не за личности ... този електорат е обидинен единствено от омраза на етническа основа. Такива партии не трябва да съществуват. В истинската демокрация хората не гласуват разделени по етноси. За съжаление част от българските турци (не всички !) не са готови да живеят в демокрация.

74

HAHA

преди 15 години

Нека да направим така, че никой да не може да му помогне! да запазим България! нека да направим голям митинг! нека да изкараме мафотите от власта! Турците вън! събодете се българи!

73

преди 15 години

Toy aga trybva po nai barziyt nachin da go izgonim ot Balgaria!

fallback