Снимка: БГНЕС
fallback

"Промените в прокуратурите стават най-трудно, но не се отказвайте", каза посланикът на САЩ у нас Джон Байърли при удостояването си с почетния знак на българската прокуратура.

Посланикът изтъкна, че промените изискват търпение и всеотдайност.

"В лицето на американския народ имате подкрепа България да стане силна и демократична държава, защото ние не сме само ваши партньори, а и ваши приятели", каза Байърли.

"Ние сме ангажирани с вас и имаме национален интерес от вашия успех като държава. Откакто съм тук, промените са огромни, а напредъкът - голям - особено в прокуратурата", подчерта посланикът.

На излизане от награждаването си той допълни, че вижда в лицето на главния прокурор Борис Велчев достоен човек и приятел.

След напускането на дипломатическата мисия в София, Джон Байърли отива като посланик в Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Мунчо

преди 15 години

13. - 11.06 13:26 - От: Помощник на zlatiБългарите трябва да бъде бутани за да работят. Иначе от тях не става човек. От Слави е станал човек.От продавач на мартеници се превърна в най извесният БългаринАБЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ,НЕНОРМАЛНИК!!!

14

Щатите

преди 15 години

американци, целия свят ви разбра демокрацията стига лъгахте, най - жалкото нещо - когато един лицемер го разберат да продължи да лицемерства.По - образованите българи ни е ясно, че политиката ви е да унищожите държавата България по геополитически и други съображения и засега единственото, което ви крепи са сегашните политици. Нашето поколение (До 1970г.) няма да търпи такива като вас и няма да е продажно мазни ***, айде сега отивайте до Макдоналдс да си купите по 5 хамбургера

13

Помощник на zlati

преди 15 години

Българите трябва да бъде бутани за да работят. Иначе от тях не става човек. От Слави е станал човек.От продавач на мартеници се превърна в най извесният Българин. А относно хората ,които говорят против него. От тях не е станало човек. За това са се озлобили срещу Слави. За сажеление Българина не обича да работи. Видят ли някой човек ,които да е отдаден изцяло на своята работа ,както и на своите почитатели и почитателки. Почват да го обиждат.

fallback